Book your calendar: Ξεχωριστοί Μindful Leaders έρχονται στο Fortune Greece Network!

Book your calendar: Ξεχωριστοί Μindful Leaders έρχονται στο Fortune Greece Network!

Ο Δεύτερος Κύκλος παρουσιάσεων (Mindful Teams) έχει ήδη ξεκινήσει στο Fortune Greece Network και κάθε εβδομάδα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε αποκλειστικό περιεχόμενο από ξεχωριστούς ομιλητές τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό! Ο Executive Vice President – President National Transformation Partnerships της Microsoft, Jean Philippe Courtois και η Αναστασία Σιδέρη, πρόεδρος της Επιτροπής Women in Business (WIB), έρχονται live στην πλατφόρμα μας τον Μάρτιο.

Tι θα δούμε όμως νωρίτερα τον Φεβρουάριο;

  • Danielle Posa |  Wellbeing, the New Performance Metric 10/2/22  (Available Today)!

Οι συζητήσεις γύρω απο το Wellbeing δίνουν και παίρνουν και η εφαρμογή του στην πράξη είναι πρόκληση ακόμα και για μεγάλους οργανισμούς. Η Danielle Posa, μαθήτρια του Deepak Chopra, θα αναφερθεί σε πρακτικούς τρόπους μέτρησης του Wellbeing, πως αυτή η τάση εξελίσσεται διαχρονικά και πως μπορούμε να ζούμε και να εργαζόμαστε αρμονικά και αποτελεσματικά.

  • Δημήτρης Δημητριάδης| 2049: To Future Mindset στην επιχειρηματικότητα! |16/2/22

Ποιες είναι οι τάσεις στο επιχειρείν σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο; Πώς αποτυπώνονται και πως μπορούμε να τις «προβλέψουμε», ώστε να προετοιμασούμε τις ομάδες μας; Μπορούμε να πάρουμε απαντήσεις από το μέλλον; Ο Digital Futurist, Δημήτρης Δημητριάδης έρχεται σε ένα διαφορετικό speaking session στο Fortune Greece Network!

Μην ξεχνάτε να αποθηκεύσετε το κάθε Session στο Ημερολόγιό σας ΕΔΩ 

  • Jimmy Aθανασόπουλος |  Building Strong Entrepreneurial Teams | 23/2/22

Οι ισχυρές ομάδες δίνουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν. Πώς χτίζονται όμως αυτές και πώς καλούνται οι επικεφαλής τους να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που δημιουργούν οι τεχνολογικές και κοινωνικές εξελίξεις; Ο ρόλος του οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Ο Jimmy Αθανασόπουλος, Πρόεδρος του Envolve Entrepreneurship και εκπρόσωπος της Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου Libra, είναι υπεύθυνος για τα προγράμματα Libra Social στην Ελλάδα, καθώς και για τις δημόσιες σχέσεις και τις επαφές με τους συνεργάτες, τους διαχειριστές και τους δικαιούχους των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ομίλου Libra και του Envolve. Διαβάστε περισσότερα στο network.fortunegreece.com

  • Θεόφιλος Βασιλειάδης |  Τhe Future of Work | 28/2/22

O ψηφιακός μετασχηματισμός και οι νέες τεχνολογίες επιβάλλουν νέες δεξιότητες. Επιπλέον η αλλαγή της εταιρικής κουλτούρας που συνδέεται και με τη νέα αντίληψη για τον ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα, το προνόμιο της ευελιξίας που εδραίωσε η εξ’ αποστάσεως εργασία, η αποδοχή από εργαζόμενους και εργοδότες ότι η αβεβαιότητα είναι η νέα κανονικότητα θα επιφέρουν σημαντικές αλλαγές στους όρους και τις συνθήκες εργασίας. Παρουσιάζει ο Θεόφιλος Βασιλειάδης, Founder Socital & Kariera.gr.

* Θέλετε να μάθετε τι έρχεται στο Fortune Greece Network και τον Μάρτιο; Log in Now!

* *Δείτε τα ετήσια προνόμια και το κόστος συμμετοχής στη πλατφόρμα για το 2022 ΕΔΩ