CEO INITIATIVE 2020: O CEO του Fortune Alan Murray συναντάει τον ελληνικής καταγωγής κροίσο Andrew N. Liveris

CEO INITIATIVE 2020: O CEO του Fortune Alan Murray συναντάει τον ελληνικής καταγωγής κροίσο Andrew N. Liveris
Live συζήτηση του CEO του Fortune USA, Alan Murray με τον Andrew N. Liveris, πρόεδρο του Hellenic Initiative και πρώην CEO του κολοσσού Dow Chemical Company στο φετινό CEO Initiative στις 26 Νοεμβρίου.

Στις 26 Νοεμβρίου ο CEO του Fortune Alan Murray θα μιλήσει στο CEO INITIATIVE by FortuneGreece & Tsomokos, έχοντας στο πλευρό του τον Andrew N. Liveris, πρόεδρο της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, πρώην CEO του κολοσσού Dow Chemical Company.

Ο επιχειρηματίας με καταγωγή από το Καστελλόριζο – που είχε διατελέσει μεταξύ άλλων σύμβουλος του Μπάρακ Ομπάμα και πιο πρόσφατα του Ντόναλντ Τραμπ – κλήθηκε να συμμετάσχει σε επιτροπές για την ανάκαμψη χωρών από τον κορωνοϊό, ενώ υπηρετεί μεταξύ άλλων στο ΔΣ της Saudi Aramco, της μεγαλύτερης εταιρείας πετρελαίου στον πλανήτη.

Την ώρα που ο καπιταλισμός των ενδιαφερομένων μερών αποτελεί το πιο καυτό θέμα παγκοσμίως,  σε πρόσφατο άρθρο του, ο CEO του Fortune Alan Murray, αναλύει τη δύναμη του σκοπού στις επιχειρήσεις. Μιλώντας με 12 επικεφαλής κορυφαίων αμερικανικών εταιρειών, επισημαίνει ότι ο «σκοπός και το κέρδος δεν έρχονται σε αντίθεση στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο. Στην πραγματικότητα, αν δεν έχετε κάποιο σκοπό, θα είστε λιγότερο επιτυχημένοι».

Ο Alan Murray, βασικός εισηγητής του όρου stakeholder capitalism, έχει αναδείξει την ανάγκη οι επιχειρήσεις να αφοσιωθούν σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη και όχι μόνο στους μετόχους, ενώ το Fortune ανέδειξε την πρωτοβουλία του Business Roundtable στις ΗΠΑ που τάραξε παγκοσμίως τα νερά της επιχειρηματικότητας.

Θέματα που θα συζητηθούν στο φετινό CEO INITIATIVE by FortuneGreece & Tsomokos στις 26 Νοεμβρίου:
  1. Stakeholder capitalism isn’t a choice. It’s an imperative
  2. Restructuring the National Health System
  3. Leadership Next
  4. Unlocking Technology for the Global Goals
  5. Making Sustainability count
  6. Innovative research for better health
  7. The Future of Work
  8. Climate, Health and Equity
  9. Decisive actions to emerge stronger in the next normal
  10. Investing with purpose
  11. How Science and technology reshape the world of tomorrow
  12. Meeting the moment
Μείνετε συντονισμένοι για ομιλητές και την τελική ατζέντα του CEO INITIATIVE 2020