Chillbox σε Παρίσι και Άμστερνταμ

Chillbox σε Παρίσι και Άμστερνταμ

Η ελληνική εταιρεία frozen yogurt επεκτείνει μέσα από σημαντικές συμφωνίες τη δραστηριότητά της εκτός συνόρων.

Την επέκταση των δραστηριοτήτων της στη Γαλλία και στην Ολλανδία ανακοίνωσε σήμερα η ελληνική εταιρεία παγωμένου γιαουτιού (Frozen Yogurt) Chillbox ΑΕ.

Τα δύο νέα καταστήματα της Chillbox, που ξεκίνησε μόλις το 2012, θα λειτουργήσουν στο Παρίσι και στο Άμστερνταμ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα chillbox στο Παρίσι, αποτελεί το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας που δημιουργείται στο πλαίσιο της συμφωνίας Master Franchise μεταξύ της Chillbox ΑΕ και της DELI GREC SAS. Η συμφωνία προβλέπει τη δημιουργία τουλάχιστον 30 καταστημάτων chillbox στη γαλλική επικράτεια σε βάθος πενταετίας, ενώ το οικονομικό ύψος της επένδυσης αναμένεται να ξεπεράσει τα 4 εκατ. ευρώ.

Το αντίστοιχο chillbox στην Ολλανδία, άνοιξε στο πλαίσιο της συμφωνίας της εταιρείας με την NECTAR & AMBROSIA BVIO.

Σήμερα η Chillbox ΑΕ διαθέτει δίκτυο καταστημάτων παγωμένου γιαουρτιού στην Ελλάδα που αποτελείται από 56 σημεία. Η δημιουργία των δύο αυτών νέων καταστημάτων διευρύνει το δίκτυο της chillbox και στο εξωτερικό, όπου ήδη διατηρεί παρουσία στις αγορές της Αγγλίας (1 κατάστημα), του Βελγίου (1 κατάστημα), της Σουηδίας (4 καταστήματα), της Βουλγαρίας (4 καταστήματα), της Κύπρου (1 κατάστημα) και της ΠΓΔΜ (1 κατάστημα).

Διαβάστε ακόμη: Παραμένει ηγέτης στο premium παγωτό η Δωδώνη