Χρέη οδήγησαν τη σύντροφο του Μικ Τζάγκερ στην αυτοκτονία

Χρέη οδήγησαν τη σύντροφο του Μικ Τζάγκερ στην αυτοκτονία

Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή, αλλά όπως όλα δείχνουν οι οικονομικές οφειλές είχαν ως αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή της. 

Το άψυχο σώμα της συντρόφου του Μικ Τζάγκερ, Λορίν Σκοτ, βρήκε η οικιακή βοηθός της μέσα στο σπίτι της πριν λίγες ώρες. Σύμφωνα με τα πρώτα ειδησεογραφικά δημοσιεύματα η σχεδιάστρια μόδας βρέθηκε κρεμασμένη με ένα φουλάρι στο λαιμό της δεμένο στο πόμολο μιας πόρτας, ενώ οι ανακοινώσεις της αστυνομίας δεν κάνουν λόγο για σημάδια παραβίασης της πόρτας.

Στην αναφορά της η αστυνομία προσθέτει πως η οικιακή της βοηθός, έλαβε μήνυμα το πρωί από την άτυχη γυναίκα ζητώντας της να περάσει από το διαμέρισμα. Όταν εκείνη έφτασε εκεί, ήταν ήδη νεκρή στο σαλόνι και κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Η 49χρονη δεν άφησε κάποιο σημείωμα πίσω της, αλλά τα πρώτα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για χρηματικές οφειλές της σχεδιάστριας ύψους 6 εκατομμυρίων δολαρίων, τις οποίες δε μπόρεσε να αντέξει ψυχολογικά.

Διαβάστε ακόμα: Νέος μισθός για τους μακροχρόνια ανέργους

Σύμφωνα με την Post, η Σκοτ ακύρωσε μια επίδειξη μόδας που είχε προγραμματίσει τον Φεβρουάριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου εξαιτίας της καθυστέρησης στα υφάσματα που είχε παραγγείλει και προορίζονταν για τα ρούχα της επίδειξης. Ο λογαριασμός της εταιρείας της σχεδιάστριας LS Fashion LTD είχε τον περασμένο Οκτώβριο έλλειμμα $ 5.899.548, αλλά ποτέ δε δέχτηκε τη βοήθεια του συντρόφου της.

«Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η Λόρεν ακύρωσε την επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου», δήλωσε στην Post μια πηγή της βιομηχανίας της μόδας. «Ήταν πολύ σημαντική για εκείνη. Ανέβαζε πολλές φωτογραφίες στο Instagram, αλλά τελευταία δεν είχε αναρτήσει σχεδόν τίποτα».

Ο σύντροφος της, Μικ Τζάγκερ, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περιοδεία με τους Rolling Stones δήλωσε σοκαρισμένος, ενώ αναμένεται να επιστρέψει σύντομα αφού το συγκρότημα ματαίωσε  τη προγραμματισμένη για αύριο συναυλία τους στο Περθ της Αυστραλίας.

1/3