CosmoONE: Παροχή λύσεων ηλεκτρονικών προμηθειών στη Γενική Τράπεζα

CosmoONE: Παροχή λύσεων ηλεκτρονικών προμηθειών στη Γενική Τράπεζα

Συμφωνία για συνεργασία υπογράφει μεταξύ των δύο εταιρειών. 

Σύμβαση για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτρονικών προμηθειών στη Γενική Τράπεζα ΓΤΕ υπέγραψε η CosmoONE, εταιρεία του ομίλου ΟΤΕ.

Οι λύσεις που προσφέρει η εταιρεία στη Γενική Τράπεζα περιλαμβάνουν την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την επισκόπηση και τον ανασχεδιασμό των υφιστάμενων διαδικασιών προμηθειών της τράπεζας, με παράλληλη χρήση των υπηρεσιών της cosmoONE για sourcing & negotiations.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Γενική Τράπεζα έχει ήδη πραγματοποιήσει επτά ηλεκτρονικές δημοπρασίες ενώ έχει ολοκληρώσει και ένα σημαντικό αριθμό μικρών διαγωνισμών μέσω της υπηρεσίας eRFx, τα αποτελέσματα των οποίων κρίθηκαν ως ιδιαίτερα επιτυχή από τον Αλέξη Γκέγκιο, Deputy COO, καθώς «επιτεύχθηκε σημαντική εξοικονόμηση κόστους έναντι του αρχικού προϋπολογισμού, με ταυτόχρονη σημαντική αναβάθμιση των διαδικασιών προμηθειών αυξάνοντας την αξιοπιστία της τράπεζας».

«Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που μας προσφέρει η cosmoONE. Συνιστώ σε κάθε εταιρεία που θέλει να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα με μετρήσιμο, διαφανή και αποτελεσματικό τρόπο να μελετήσει σοβαρά τη χρήση των ηλεκτρονικών δημοπρασιών», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Γενικής Τράπεζας, Aλέξανδρος Μάνος.

Στο μεταξύ ο ΟΤΕ ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013, θα δημοσιεύσει τα οικονομικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου 2013, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν το πρωί και η διοίκηση του ΟΤΕ θα διοργανώσει τηλε-συνδιάσκεψη στις 17:00 (Ελλάδα) /16:00 (Ευρώπη) /15:00 (Ηνωμένο Βασίλειο) /10:00 (Ανατ. ΗΠΑ) την ίδια ημέρα για να συζητήσει τα αποτελέσματα.

CosmoONE: Σύμβαση με το Ελ.Βενιζέλος για υπηρεσίες Ηλεκτρονικών Δημοπρασιών