De’Longhi PrimaDonna Soul – Η Πλήρως Αυτόματη Μηχανή Espresso της De’Longhi δημιουργεί Perfetto στιγμές μέσα στην ημέρα μας και φέρνει τον αγαπημένο μας καφέ από τον κόκκο…στο φλυτζάνι

De’Longhi PrimaDonna Soul – Η Πλήρως Αυτόματη Μηχανή Espresso της De’Longhi δημιουργεί Perfetto στιγμές μέσα στην ημέρα μας και φέρνει τον αγαπημένο μας καφέ από τον κόκκο…στο φλυτζάνι
Είτε προτιμάτε τον κλασικό δυνατό espresso, είτε τον πιο γλυκό latte macchiato, η Delonghi σας τα προσφέρει όλα με το πάτημα ενός κουμπιού εύκολα και γρήγορα.

Το να απολαμβάνουμε ένα φλυτζάνι καφέ, είτε για να πάρουμε ενέργεια πριν πάμε στη δουλειά, είτε χαλαρώνοντας, έχοντας τελειώσει μια δύσκολη μέρα, είναι αναμφισβήτητα μια από τις perfetto στιγμές της καθημερινότητας. Και πιθανότατα ο καθένας από εμάς πίνει το ίδιο είδος καφέ εδώ και χρόνια, χωρίς να προβληματιζόμαστε για την προτίμησή μας— σωστά;

Κι όμως, μπορεί αυτή η απλή καθημερινή συνήθεια να είναι πιο σημαντική και πολύπλοκη απ’ ότι φανταζόμαστε. Πρόσφατα, ο κλινικός ψυχολόγος Δρ. Ramani Durvasula πραγματοποίησε μια μελέτη σχετικά με τις προτιμήσεις του καφέ σε 1.000 άτομα. Η έρευνα αξιολόγησε πολλά στυλ προσωπικότητας και ψυχολογικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων της εσωστρέφειας, της εξωστρέφειας, και μεταξύ άλλων της υπομονής, της τελειομανίας, της ευαισθησίας, και της κοινωνικής τόλμης. Από τα αποτελέσματα προέκυψαν ορισμένα ενδιαφέροντα συμπεράσματα που αποκάλυψαν ότι τα προτιμώμενα στυλ καφέ, λένε πολλά για την προσωπικότητά μας.

Picture 046

Ωστόσο, όποια κι αν είναι η προτίμησή μας, η De’Longhi δημιούργησε την τέλεια, πλήρως αυτόματη μηχανή Espresso PrimaDonna Soul με μύλο άλεσης, με την οποία έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μέχρι και 21 φρεσκοαλεσμένες συνταγές με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαλέξτε το αγαπημένο σας χαρμάνι και αφήστε την μηχανή να κάνει τα υπόλοιπα για εσάς. Τώρα δεν χρειάζεται να περιοριστούμε σε μόνο ένα είδος καφέ, αλλά μπορούμε να απολαύσουμε αγαπημένα μας ροφήματα όπως τέλειο espresso, lungo, απαλό latte macchiato αλλά και κρεμώδες cappuccino αυτόματα, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα αφρού γάλακτος LatteCrema που παρασκευάζει κρεμώδες αφρόγαλα στο λεπτό. Απολαύστε την Perfetto στιγμή της ημέρας σας με one touch τέλεια ροφήματα καφέ, κάθε φορά!

Η De’Longhi ECAM610.75.MB PrimaDonna Soul αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του καλού καφέ και για κάθε επιχειρηματία -άνδρα και γυναίκα- για το σπίτι αλλά και το γραφείο του, καθώς διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά:

  • 5 προφίλ χρηστών για να αποθηκεύεις τις γευστικές προτιμήσεις σου και με το πάτημα ενός κουμπιού έχεις τον δικό σου καφέ.
  • Χάρη στην τεχνολογία ‘Bean Adapt’ η μηχανή ορίζει τις ιδανικές παραμέτρους άλεσης και εκχύλισης διασφαλίζοντας την τέλεια εμπειρία καφέ. Αυτό επιτυγχάνεται με τέλεια εκχύλιση που διατηρεί και εξάγει όλα τα αρώματα των κόκκων που επιλέγεις, σερβίροντας σας στο φλυτζάνι ένα αρωματικό ρόφημα όπως ακριβώς το έχετε ενειρευτεί.
  • Smart Coffee App: για να δοκιμάσεις νέες συνταγές και να διαχειριστείς το προφίλ σου μέσω της smart συσκευής σου.
  • Βrewoverice: Η ειδική λειτουργία εκχύλισης πάνω σε πάγο έχει σχεδιαστεί για να διατηρείται η κρέμα και τα αρώματα του καφέ ενώ πέφτει πάνω σε παγάκια. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε παγωμένο καφέ στη στιγμή χωρίς χτύπημα, με μία κίνηση!
  • Υψηλή διάδραση χάρη στην υψηλής ευκρίνειας μεγάλη TFT οθόνη αφής. Τα ροφήματα απεικονίζονται στην οθόνη σύμφωνα με τη χρήση τους, άρα έχεις πάντα το αγαπημένο σου ρόφημα πρώτο στην οθόνη. Κάθε ρόφημα μπορεί επίσης να επιλεγεί και από το Coffee Link App.
  • Πίεση: 19bar
  • 13 ρυθμίσεις άλεσης κόκκων και 500gr ανοξείδωτος κωνικός μύλος καφέ.
  • Το ηλεκτρονικό σύστημα θέρμανσης νερού Thermoblock System εγγυάται τη σταθερή και βέλτιστη θερμοκρασία παρασκευής των ροφημάτων καφέ και αναλαμβάνει την ταυτόχρονη προετοιμασία του ατμού για τα ροφήματα με βάση το γάλα.
  • Ενσωματωμένη λειτουργία καθαρισμούγια μέγιστη υγιεινή. Μετά την παρασκευή ροφήματος, τα σωληνάκια που έρχονται σε επαφή με το γάλα πλένονται με ζεστό νερό και ατμό. Επιπλέον, τα εξαρτήματα της κανάτας γάλακτος μπορούν να τοποθετηθούν στο πλυντήριο πιάτων για καλύτερο καθαρισμό.

Πρόκειται για την κορωνίδα στη συλλογή μηχανών της De’Longhi, η οποία κατασκευάζει τις πιο αξιόπιστες και ποιοτικές συσκευές που έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο, καθώς αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματικό καφέ στο σπίτι και στο γραφείο.