«Δεν υπάρχει διαφωνία Χαρδούβελη – Λαζαρίδη»

«Δεν υπάρχει διαφωνία Χαρδούβελη – Λαζαρίδη»

Για ανυπόστατες διαρροές και για σχέδιο ανωμαλίας κάνει λόγο η Σοφία Βούλτεψη.

Διέψευσε τα δημοσιεύματα για κόντρα μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και του συμβούλου του πρωθυπουργού Χρύσανθου Λαζαρίδη, η κυβερνητικός εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 τόνισε ότι δεν ισχύουν τα περί διαφωνίας του κ. Χαρδούβελη με τον κ. Λαζαρίδη, τα οποία απέδωσε σε διαρροές.

Ο κ. Χαρδούβελης, είπε η κ. Βούλτεψη, δήλωσε ότι είναι ευπρόσδεκτα τα κυβερνητικά στελέχη, ενώ διεμήνυσε πως ο κ. Λαζαρίδης «ως ειδικός για τα μαθηματικά του χρέους θα είναι παρών στις διαπραγματεύσεις, όποτε χρειάζεται».

Ξεκαθάρισε ότι ο ρόλος του κ. Λαζαρίδη «δεν αμφισβητείται ούτε από τον κ. Χαρδούβελη, ούτε από κανέναν». Είπε μάλιστα ότι δεν θα έπρεπε να αποτελεί πρώτη είδηση ένα παραπολιτικό, την ώρα που ξεκίνησε επισήμως η συζήτηση με την τρόικα για έξοδο από το Μνημόνιο. Διερωτήθηκε, τέλος, γιατί δεν ήταν με την ίδια λογική πρώτο θέμα οι διαφωνίες στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση του χρέους.

Επίσης η κ. Βούλτεψη έκανε λόγο για σχέδιο ανωμαλίας που ξεκίνησε αμέσως μετά τις ευρωεκλογές με τις κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη ΔΕΗ, τον αιγιαλό, τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ και αμφισβητούμενες δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται.

Διαβάστε ακόμη: 

Η στρατηγική εξόδου από το μνημόνιο τέθηκε στις συζητήσεις με την τρόικα

Ενδοκυβερνητικές αρρυθμίες