Δεν στηρίζει κανέναν ο Τζιτζικώστας στον β’ γύρο

Δεν στηρίζει κανέναν ο Τζιτζικώστας στον β’ γύρο

«Οι ψηφοφόροι δεν χρειάζονται γραμμές, υποδείξεις και καθοδήγηση», δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Να ψηφίσουν κατά συνείδηση κάλεσε τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας που θα προσέλθουν στις εσωκομματικές εκλογές του β’ γύρου την Κυριακή, ανάμεσα στον Βαγγέλη Μείμαράκη και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, που στον πρώτο γύρο κατέλαβε την τρίτη θέση.

“Οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες δεν χρειάζονται ούτε γραμμές, ούτε υποδείξεις, ούτε καθοδήγηση. Θα αποφασίσουν με βάση τη συνείδησή τους και μόνο. Η ελεύθερη βούληση των φίλων της παράταξής μας δεν πρέπει να χειραγωγείται και αυτό οφείλουν να το σεβαστούν όλοι και πρώτος εγώ” δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας στους δημοσιογράφους.

Για την από ‘δω και πέρα στάση του, τόνισε: “Θα συνεχίσω να μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις από την πρώτη γραμμή της παράταξης, όποια κι αν είναι η επιλογή της βάσης. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ενότητα και για να καταφέρουμε να φτιάξουμε μια μεγάλη, σύγχρονη και ανοιχτή κεντροδεξιά παράταξη, που συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία”.

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν στον α’ γύρο και επέμεινε στις αρχές που ο ίδιος ανέδειξε με την υποψηφιότητά του “για μια Νέα Δημοκρατία με διαφορετική νοοτροπία, ανανεωμένη και σύγχρονη, ανοιχτή στον διάλογο, συλλογική στις αποφάσεις της, αξιοκρατική στα όργανά της, αποφασιστική στην εφαρμογή της ιδεολογίας μας. Για μια Νέα Δημοκρατία μακριά από τον λαϊκισμό, τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι”.