Διακοπές ή… επενδυτικό σαφάρι κάνει ο Τζεφ Μπέζος στην Τουρκία;

Ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδρυτής του γίγαντα της Silicon Valley, Amazon, και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, εξερευνά σύμφωνα με δημοσιεύεματα επενδυτικές ευκαιρίες στη δημοφιλή τουρκική πόλη του Bodrum.

Ο Μπέζος έχει αγκυροβολήσει το πολυτελές γιοτ του Flying Fox (Ιπτάμενη Αλεπού), το 14ό μεγαλύτερο στον κόσμο, μήκους 136 μέτρων, το οποίο αξίζει 400 εκατομμύρια δολάρια, έξω από το Bodrum στην επαρχία Muğla, στην περιοχή του νοτιοδυτικού Αιγαίου.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δεν κάνει μόνο διακοπές στην Αλικαρνασσό, αλλά λέγεται ότι αναζητά επίσης ευκαιρίες επένδυσης.

Ο Μπέζος έκανε μια μεγάλη περιοδεία στην περιοχή με το ελικόπτερο του, το οποίο απογειώθηκε από το μέγα-σκάφος του. Το ελικόπτερο του πέρασω πάνω από ορισμένα έργα ανάπτυξης ακινήτων, όπως το Four Seasons Resort Bodrum.

Η περιήγησή του στον ουρανό του Bodrum οδήγησε σε φήμες ότι ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας μπορεί να εξετάζει μια επένδυση στην Τουρκία.

Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ασαφές για ποιο project ο Bezos ενδιαφέρεται ή αν έχει όντως συγκεκριμένα επενδυτικά σχέδια για την περιοχή.