Διάκριση της Travelplanet24 ως Best Workplace 2015

Διάκριση της Travelplanet24 ως Best Workplace 2015

Η εταιρεία ξεχώρισε στη κατηγορία των εταιρειών που απασχολούν 50 έως 250 εργαζόμενους.

H Travelplanet24 διακρίθηκε ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στο διαγωνισμό που διοργανώνει το Great Place to Work® Hellas, βρίσκεται ανάμεσα στις δέκα καλύτερες μεσαίες επιχειρήσεις με προσωπικό 50 έως 250 εργαζομένους. Η έρευνα Best Workplaces, η οποία διεξήχθη με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια και στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους.

Η Κέλλυ Παναγιωτίδου, HR Director της Travelplanet24, δήλωσε: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη βράβευση. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το διαρκή εμπλουτισμό των παροχών μας προς τους εργαζομένους μας  και την διατήρηση ενός φιλικού περιβάλλοντος εργασίας, στο οποίο προωθείται η ανοικτή επικοινωνία, η διαρκής εξέλιξη και η καινοτομία».

Η Travelplanet24 βάσει της ψηφοφορίας των εργαζομένων κατατάχθηκε στην όγδοη θέση, ξεχωρίζοντας για τις παροχές της,  αποδεικνύοντας ότι οι εργαζόμενοί της αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας. Τα γραφεία της Travelplanet24 συνδυάζουν το βιομηχανικό σχεδιασμό με την λειτουργικότητα σε 3 ορόφους και έχουν open plan διάταξη  ώστε να υπάρχει ανοικτή επικοινωνία, απόλυτη οπτική διαπερατότητα και διάχυση του φωτός σε όλους τους χώρους. Το ιδανικό περιβάλλον της εταιρείας ενισχύουν η μεγάλη κουζίνα με το μπιλιάρδο και το ποδοσφαιράκι, καθώς και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, με επιπλέον προγράμματα μαθημάτων όπως yoga, pilates, salsa, από επαγγελματίες γυμναστές.

Συνολικά 23 ελληνικές επιχειρήσεις αναδείχτηκαν από το Great Place to Work® Hellas ως κορυφαίες στο εργασιακό περιβάλλον, σύμφωνα με την έρευνα Best Workplaces 2015, που διενεργήθηκε για 13η συνεχή χρονιά.