Digi1.gr: Μια υπηρεσία για όλα

Digi1.gr: Μια υπηρεσία για όλα

Επειδή ο καναπές και ένας υπολογιστής δεν φτάνουν για μια σωστή απόφαση αγοράς τεχνολογίας. 

Η αγορά κάθε νέου προϊόντος τεχνολογίας είναι μια απόφαση που περνά από πολλά κύματα. Συχνά περιλαμβάνει γνώμες φίλων και γνωστών, αλλά και βόλτες σε μαγαζιά και εκθέσεις. Βέβαια στον καιρό του Ιντερνετ και της αχανούς πληροφόρησης μέσω του Διαδικτύου, όλα τα παραπάνω μπορούν να γίνουν από τον υπολογιστή ή ακόμη και από το κινητό σας τηλέφωνο. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να μην χρειάζεται να μετακινηθείτε από μαγαζί σε μαγαζί, ούτε να αναζητήσετε φίλους και ειδήμονες-γνωστούς σας, αλλά το ψάξιμο σε πολλαπλά σημεία, δηλαδή διαφορετικούς δικτυακούς τόπους παραμένει.

Να μπω εδώ να δω τιμές. Να μπω εκεί να βρω τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε υποψήφιου μοντέλου που σκέπτομαι να αγοράσω. Να πάω αλλού να διαβάσω -αν υπάρχουν- κάποιες γνώμες, για το πόσο καλό είναι κάθε προϊόν. Και σίγουρα να αναζητήσω τι άλλο υπάρχει σε ανάλογη τιμή, σε ανάλογες επιδόσεις ή και κάτι καλύτερο. Κι όλα αυτά αν έχω την εμπειρία και γνώση που ψάχνω, αλλιώς χάθηκα.

Την λύση όλου του παραπάνω προβλήματος έρχεται να δώσει η νέα υπηρεσία που προσφέρεται μέσα από τον δικτυακό τόπο digi1.gr. Ένα σημείο που θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα αυτά που ψάχνατε για κάθε συσκευή τεχνολογίας και ψυχαγωγίας που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, tablet, τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές και δεκάδες άλλες κατηγορίες συσκευών. Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι γνώμες των ειδικών του χώρου με βαθμολογίες, οι τιμές και τα καταστήματα σε συνεργασία με το BestPrice.gr και η αντικειμενική αξιολόγηση από την έμπειρη ομάδα του digi1.gr.

Από αριστερά Γ. Πανούτσος, Γ. Κουρκουτάς, Γ. Σαραντόπουλος, Α. Βαμβακάρης, Ρ. Πεφάνης
Από αριστερά Γ. Πανούτσος, Γ. Κουρκουτάς, Γ. Σαραντόπουλος, Α. Βαμβακάρης, Ρ. Πεφάνης
Από αριστερά Γ. Πανούτσος, Γ. Κουρκουτάς, Γ. Σαραντόπουλος, Α. Βαμβακάρης, Ρ. Πεφάνης

Τι είναι το digi1.gr
Το digi1.gr φιλοδοξεί για γίνει για όλους τους λάτρεις της τεχνολογίας ο φίλος και αντικειμενικός σύμβουλος για όλα τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Να είναι μια άποψη σύντομη και τεκμηριωμένη, η απάντηση στο τι να διαλέξω και πόσο θα μου στοιχίσει. Και να ταξινομήσει, να ενημερώσει και να προτείνει σαν τον φίλο-ειδικό και γνώστη, που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στο πλάι μας σε κάθε απόφαση επιλογής και αγοράς μιας συσκευής τεχνολογίας, διασκέδασης ή από τον κόσμο των υπολογιστών.

Να γίνει συγχρόνως και μια όαση τεχνολογίας, νέων προϊόντων που θα μπορεί ο καθένας να μπει, να χαζέψει και να ξεχαστεί. Αλλά και να ονειρευτεί, να ενημερωθεί και να προγραμματίσει τις μελλοντικές του επιλογές και πιθανές αγορές. Όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε είναι κομμάτι του digi1.gr. Οι μεγάλες και πολλές φωτογραφίες, τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, οι γνώμες των ειδικών από όλο τον κόσμο συγκεντρωμένες και αξιολογημένες. Ακόμη οι γνώμες των χρηστών που έχουν το προϊόν, αλλά και η τελική γνώμη των ειδικών και έμπειρων συντακτών του digi1.gr που θα δώσουν το τελικό στίγμα του προϊόντος και θα το αξιολογήσουν μέσα από αυτόν τον τεράστιο όγκο δεδομένων που συνοδεύει κάθε συσκευή.

1/5

Tι προσφέρει το digi1.gr
• Πλήρη κατάλογο προϊόντων της ελληνικής αγοράς σε κάθε κατηγορία

• Αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά και φωτογραφικό υλικό για κάθε συσκευή

• Σύνδεσμοι προς τις παρουσιάσεις και τα αναλυτικά reviews από τους σημαντικότερους διεθνείς και ελληνικούς δικτυακούς τόπους για κάθε προϊόν

• Αναλυτική βαθμολόγηση των επιμέρους χαρακτηριστικών κάθε συσκευής όπως την δίνει ο κάθε δικτυακός τόπος και εκτίμηση του μέσου όρου.

• Δυνατότητα στους χρήστες να γράψουν τη γνώμη τους και να βαθμολογήσουν τα προϊόντα, προσφέροντας μια υπεύθυνη γνώμη.

• Δυνατότητα άμεσων συγκρίσεων μεταξύ προϊόντων για την καλύτερη δυνατή επιλογή, προσαρμοσμένη πάντα στις ανάγκες του χρήστη.

• Τιμές για όλα τα προϊόντα με την συνεργασία του BestPrice.gr στο οποίο μπορείτε να οδηγηθείτε για την τελική επιλογή σας.

Τέλος σε όλα τα παραπάνω προσθέστε την γνώμη των ειδικών του digi1.gr και έχετε εύκολα και γρήγορα την πλήρη εικόνα για το προϊόν που αναζητάτε, την θέση του σε σχέση με τον ανταγωνισμό και τα μικρά ή μεγάλα μυστικά του. Συγχρόνως σας προσφέρονται όλες οι εναλλακτικές δυνατότητες που μπορεί να υπάρχουν για κάτι καλύτερο, κάτι φθηνότερο ή κάτι πιο συμφέρον σαν απόδοση προς τιμή. Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός, όλοι οι ειδικοί του χώρου, όλες οι γνώμες και κάποιες φορές διαφορετικές απόψεις είναι εδώ, για να σας δώσουν την σωστή και ακριβή εικόνα, για όποιο προϊόν τεχνολογίας υπάρχει διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.

Πως λειτουργεί το digi1.gr
Το digi1.gr λειτουργεί σαν μια τεράστια βάση δεδομένων που καλύπτει όλο τον κόσμο των προϊόντων τεχνολογίας. Από το κομμάτι της πληροφορικής και των υπολογιστών κάθε μορφής, μέχρι τα καταναλωτικά ηλεκτρονικά τις τηλεοράσεις, τις βιντεοκάμερες και τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Φιλοδοξία του να καλύψει κάθε συσκευή που υπάρχει διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και να δώσει όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν για αυτή, από όποια πηγή και αν προέρχεται. Συνδυάζει έτσι την πληροφόρηση των ίδιων των εταιρειών για τεχνικά και ειδικά χαρακτηριστικά και φωτογραφικό υλικό. Μαζεύει, ταξινομεί, καταγράφει και προσφέρει στους χρήστες του τις απόψεις όλων των ελλήνων και ξένων καταξιωμένων reviewers που δοκιμάζουν προϊόντα τεχνολογίας. Εισάγει στη βάση του κάθε βαθμολογία που προέρχεται από αυτούς και δίνει συνδυαστικά αποτελέσματα και μέσους όρους, τόσο σε επιμέρους σημεία όσο και συνολικά.

Αντίστοιχα, δίνει την δυνατότητα στους εγγεγραμμένους χρήστες του να πουν τη δική τους γνώμη, να δώσουν τη δική τους βαθμολογία, αλλά και να ανοίξουν συζητήσεις με άλλους χρήστες γύρω από ένα προϊόν. Όλοι γίνονται μια μεγάλη ψηφιακή παρέα που η εμπειρία και η γνώση της είναι προς όφελος όλων.

Η εικόνα κάθε προϊόντος ολοκληρώνεται με την τελική βαθμολόγηση από το digi1.gr και την συνολική γνώμη που εκφράζεται με ένα απλό, σύντομο και περιεκτικό κείμενο. Κάτι σαν τη συμβουλή του «ειδικού» φίλου στην παρέα που τον ρωτάμε ποιο κινητό ή φορητό υπολογιστή να πάρουμε και αυτός έχει μια σύντομη και σίγουρη απάντηση. Μόνο που στην περίπτωση του digi1.gr η απάντηση είναι βγαλμένη μέσα από την εμπειρία χρόνων της ομάδας του, που αξιοποιεί και συνδυάζει όλες τις πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί, για να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα τίμιο και αντικειμενικό.

Τι προϊόντα περιλαμβάνει το DIGI1;
Στο ξεκίνημα του digi1.gr υπάρχουν πλήρεις και ενημερωμένες οι σπουδαιότερες από τις κατηγορίες και σε τακτά χρονικά διαστήματα θα προστίθενται και οι υπόλοιπες, αλλά και νέες που μπορεί να προκύψουν από την εξέλιξη της τεχνολογίας. Οι ενεργές κατηγορίες ενημερώνονται καθημερινά τόσο ως προς τα νέα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά όσο και ως προς τις τιμές που αυτά διατίθενται.

Έτσι υπάρχουν τα πάντα για:
Φορητοί υπολογιστές
Υπολογιστές All-in-One
Κινητά τηλέφωνα
Smartphones
Ταμπλέτες
Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές
Οθόνες υπολογιστών
Τηλεοράσεις
Mp3 players
Ακουστικά
Εξωτερικοί Δίσκοι
Εκτυπωτές
Και η βάση επεκτείνεται και στις κατηγορίες:
Σταθεροί υπολογιστές
Βιντεοκάμερες
Blue-Ray/DVD
Ενισχυτές A/V
Ποντίκια – πληκτρολόγια
Κάμερες web
Ηχεία υπολογιστών
Μητρικές πλακέτες
Κάρτες Γραφικών
Σκληροί Δίσκοι
Συσκευές Δικτύου
Κονσόλες & Αξεσουάρ
Συσκευές πλοήγησης & Χάρτες
Σαρωτές