Δήλωση – βόμβα από Μπαλτάκο: Αν αγνοηθεί το 30% της ΝΔ, ανοίγει ο δρόμος για νέο δεξιό κόμμα

Δήλωση – βόμβα από Μπαλτάκο: Αν αγνοηθεί το 30% της ΝΔ, ανοίγει ο δρόμος για νέο δεξιό κόμμα

Αιχμηρή δήλωση με αποδέκτες τους δύο διεκδικητές της ηγεσίας της ΝΔ.

Μια δήλωση του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου, φουντώνει πάλι τα σενάρια για τις κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού.
Ο Τάκης Μπαλτάκος προχώρησε σε μια αιχμηρή δήλωση με αποδέκτες τους δύο διεκδικητές της αρχηγίας στη Νέα Δημοκρατία. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα του 1ου γύρου των εκλογών της ΝΔ, ο κ. Μπαλτάκος τονίζει:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος επειδή επιτέλους καταγράφηκε η δυναμική της Δεξιάς πτέρυγας της ΝΔ σε ένα ποσοστό 30%, το οποίο αποτελεί δάπεδο και όχι οροφή», αναφέρει στη δήλωσή του και προσθέτει με νόημα: «Ένα τέτοιο ποσοστό δεν μπορεί να αγνοηθεί… Εάν δε αγνοηθεί, ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία ενός υγιούς και αμιγούς Δεξιού κόμματος, υπό την κατάλληλη ηγεσία».

Πρόκειται για δήλωση με ιδιαίτερη σημασία καθώς γίνεται σε περίοδο κατά την οποία ένα μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας δεν αισθάνεται ότι εκπροσωπείται από κάποιον εκ των δύο διεκδικητών που παραμένουν στην κούρσα της ηγεσίας καθώς είχε ταχθεί είτε με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, είτε με τον Άδωνη Γεωργιάδη.