Δημοσκόπηση του YouGov δίνει προβάδισμα στους Συντηρητικούς της Μέι

Δημοσκόπηση του YouGov δίνει προβάδισμα στους Συντηρητικούς της Μέι

Στην τελευταία δημοσκόπηση που έγινε από την ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών στη Βρετανία, το Συντηρητικό Κόμμα προηγείται με 48%.

Στην πιο πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε από την ανακοίνωση των πρόωρων εκλογών στη Βρετανία που ανήγγειλε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, το Συντηρητικό Κόμμα προηγείται με 48%, ακολουθούμενο από το Εργατικό Κόμμα με 24%, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times, που επικαλείται στοιχεία της διαδικτυακής πλατφόρμας δημοσκοπήσεων YouGov.

Πριν τις εκλογές που προγραμματίστηκαν για τις 8 Ιουνίου, τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης δίνουν 12% στους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, 7% στο Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP), και σε διάφορους άλλους το υπόλοιπο 9%, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Μέι: Θα δεσμευτεί για τερματισμό της ελεύθερης μετακίνησης ανθρώπων από ΕΕ

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας θα δεσμευτεί επισήμως ενόψει των πρόωρων εκλογών της 8ης Ιουνίου, να βάλει τέλος στην ελεύθερη μετακίνηση ανθρώπων από την ΕΕ προς τη Βρετανία, σύμφωνα με ανώνυμες κομματικές πηγές που επικαλείται η Daily Mail.

Η κ. Μέι θα συμπεριλάβει επίσης στο εκλογικό της μανιφέστο δεσμεύσεις για έξοδο από την ενιαία αγορά της ΕΕ και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Διαβάστε επίσης: Βρετανικές Εκλογές: Το Who-is-Who των Μέι και Κόρμπιν