Δυναμικό παρών της Warply στο διάλογο για τις επενδύσεις στην Ελλάδα

Δυναμικό παρών της Warply στο διάλογο για τις επενδύσεις στην Ελλάδα
Η Warply χορηγός στο 1ο Διεθνές Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών

Η Warply, η κορυφαία εταιρία στα προγράμματα Loyalty & Customer Engagement, συμμετείχε στο 1ο Διεθνές Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Επενδυτών με κύριους άξονες την Προσέλκυση Επενδυτών, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και τη συνολική Μεταρρύθμιση στη χώρα στο δρόμο προς τη συνεχή ανάπτυξη.

Η Warply ήταν χορηγός στο συνέδριο στηρίζοντας έμπρακτα το νέο θεσμό. Παράλληλα, ο CEO της Warply Γιάννης Δοξαράς συμμετείχε με ομιλία στην ενότητα “Επενδύσεις & Μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα”, παρουσιάζοντας τις πάγιες θέσεις της εταιρείας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας μέσω της εξωστρέφειας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Υπενθυμίζεται, ότι η Warply με όραμα τη διεθνή της επέκταση από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, έχει καταφέρει να αναπτυχθεί εκτός συνόρων αποσπώντας σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις και αποκτώντας ένα πελατολόγιο σημαντικών πελατών σε όλο τον κόσμο.

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο Γιάννης Δοξαράς: «Ως retail investor και επιχειρηματίας, ήταν μεγάλη τιμή να υποστηρίξω το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ελλήνων Επενδυτών. Σε ένα πάνελ ανάμεσα σε αξιόλογους συναδέλφους από τομείς όπως οι υποδομές, η υγεία, τα ακίνητα, ο τουρισμός και οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, εκπροσώπησα τον τομέα του ICT. Μοιράστηκα την ιστορία του Warply ως bootstrapped loyalty leader παγκοσμίως, μαζί με τα σχέδιά μας για επακόλουθες επενδύσεις στον χώρο των ICT, ως σφραγίδα της εμπιστοσύνης μου στον μετασχηματισμό -από την τρέχουσα διοίκηση- των στοιχείων που εμφάνιζαν «αστάθεια»  για τη χώρα μας μέσω τολμηρών μεταρρυθμίσεων, κινήτρων και κουλτούρας».