Δύο χρόνια hol video club

Δύο χρόνια hol video club

Πάνω από 3 εκατ. θεάσεις video on demand περιεχομένου από τους συνδρομητές της υπηρεσίας.

Το hol video club κλείνει δύο χρόνια έχοντας καταφέρει να δώσει μια διαφορετική, διαδραστική εμπειρία τηλεθέασης στο ελληνικό κοινό με πάνω από 3.000.000 θεάσεις video on demand περιεχομένου.

Με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια του hol video club, ο κ. Φώτης Κωνσταντέλλος, Chief Commercial Officer της hellas online τόνισε: «Στόχος μας από την εισαγωγή του hol video club στην ελληνική αγορά, δεν ήταν η παροχή μιας ακόμα συνδρομητικής τηλεοπτικής πλατφόρμας, αλλά η εμπειρία της τηλεοπτικής διαδραστικότητας σε συνδυασμό με το πλούσιο περιεχόμενο. Βασιστήκαμε στην καινοτομία -που χαρακτηρίζει άλλωστε τις υπηρεσίες μας-, χτίζουμε σε ισχυρές συνεργασίες για το εύρος και την ποικιλία του περιεχομένου και προσθέτουμε χρηστικές εφαρμογές ώστε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη οικονομική λύση ψυχαγωγίας στο σπίτι. Το hol video club θα συνεχίσει να καινοτομεί, να εμπλουτίζει το περιεχόμενό του και να διευρύνει την εμπειρία του τηλεθεατή ακόμα και εκτός σπιτιού.»

Διαβάστε ακόμη: HOL: Αύξησε την κερδοφορία της το α’ εξάμηνο

Το hol video club, που φτάνει πλέον τους 4.000 τίτλους εκ των οποίων περισσότεροι από τους μισούς διατίθενται εντελώς δωρεάν, προσφέρει:

Το μεγαλύτερο κατάλογο video on demand περιεχομένου σε συνεργασίες με διανομείς και παραγωγούς παγκόσμιου βεληνεκούς (The Walt Disney Company, Warner Bros., 20th Century Fox, Universal, Paramount, Sony Pictures, MGM, Miramax) όσο και με εγχώριους διανομείς περιεχομένου (Odeon, Village, Hollywood Entertainment, PCV, Web Entertainment).

Περιέχει 32 κανάλια τηλεοπτικά κανάλια που καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Ανάμεσά τους:

Παιδικά: Disney Channel, KidsCo, (μεταγλωττισμένα στα ελληνικά)  Duck TV,

Ντοκιμαντέρ: Discovery Channel, History Channel, Discovery ID, Discovery HD Showcase, Discovery World, Discovery Science, Travel Channel, RT Documentaries

Lifestyle: TLC, Food Network

Αθλητικά: Extreme Channel, Outdoor Channel HD, Nautical Channel, The Player Channel

Ειδησεογραφικά: BBC World News, Sky News, Bloomberg, Euronews, CNBC, France 24, TV5 Monde, Deutsche Welle, Al Jazeera, NHK World, Russia Today

Μόδας: Fashion TV, Fashion One, World Fashion

Μουσικά: cMusic

Καινοτόμες εφαρμογές με σκοπό την παροχή μίας ολοκληρωμένης λύσης ψυχαγωγίας στο σπίτι:

Pizza Domino’s: Εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να κάνουν την παραγγελία τους από την τηλεόρασή τους ενώ προσφέρει 50% έκπτωση σε όλες τις πίτσες

Recommendation Engine: Εφαρμογή που κάνει προσωποποιημένες προτάσεις στους συνδρομητές για να τους διευκολύνει στην ανακάλυψη του πλούσιου περιεχομένου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online «hol my tv», επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.