Δύο νέο καταστήματα Folli Follie στην Κίνα

Δύο νέο καταστήματα Folli Follie στην Κίνα

Ο όμιλος FF Group συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην κινεζική αγορά.

Το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων στην αγορά της Κίνας και, συγκεκριμένα, στο Haitang Bay, το μεγαλύτερο εμπορικό κατάστημα αφορολογήτων ειδών στον κόσμο, ανακοίνωσε ο όμιλος Folli Follie Group.

«Η δυναμική δραστηριοποίηση του FF Group στον τομέα της ταξιδιωτικής λιανικής έρχεται να επισφραγιστεί από την εντυπωσιακή παρουσία της Folli Follie και της Links of London με δύο αυτοτελή καταστήματα στο μοναδικό αυτό σύμπλεγμα ξενοδοχείων, εστιατορίων, διασκέδασης και shopping, που εγγυάται μία μοναδική εμπειρία στους τουρίστες, που επισκέπτονται το νησί Hainan της Κίνας», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την παρουσία μας στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο αφορολογήτων ειδών του κόσμου. Ο όμιλός μας είχε πάντα μία ισχυρή δραστηριοποίηση στον κλάδο της ταξιδιωτικής λιανικής και τόσο η Folli Follie όσο και η Links of London έχουν καταφέρει να συνδέσουν το όνομά τους με τη γενικότερη ταξιδιωτική εμπειρία, επιτρέποντας σε εκατομμύρια καταναλωτές που επιλέγουν το duty free shopping, να έχουν εύκολη πρόσβαση στις fashion προτάσεις και από τα δύο brand», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του FF Group, Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.