Διοργάνωση μπάσκετ εγκαινιάζουν ΔΕΗ και Eurohoops

Διοργάνωση μπάσκετ εγκαινιάζουν ΔΕΗ και Eurohoops
Το πρώτο τζάμπολ θα δοθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 στην Πλατεία Ελευθερίας, στον Κορυδαλλό.

Την διοργάνωση ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops, μία διοργάνωση μπάσκετ για όλους για τη σεζόν 2023 – 2024, εγκαινιάζουν η ΔΕΗ και το Eurohoops σε γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Το πρώτο τζάμπολ θα δοθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 στην Πλατεία Ελευθερίας, στον Κορυδαλλό ενώ η συνέχεια, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, θα δοθεί στη Βούλα.

Στη διοργάνωση, θα συμπεριληφθούν 9 ακόμα περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συμμετοχή στη διοργάνωση είναι δωρεάν ενώ οι εγγραφές για τα παιχνίδια 3×3 στις 2/12 στον Κορυδαλλό έχουν ήδη ξεκινήσει, περιλαμβάνοντας 3 μικτές ηλικιακές κατηγορίες: 10-13 ετών, 14-17 ετών, και 18+ ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δημιουργήσουν τις ομάδες τους και να δηλώσουν συμμετοχή, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ: https://dei3x3.eurohoops.net/

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, συμμετέχοντες, επισκέπτες και απλοί θεατές, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε παράλληλες δράσεις, όπως τα Shooting challenges, να απολαύσουν street style dance shows μαζί με πολλή μουσική και αναμνηστικά δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: