Disney Mix: Η νέα εφαρμογή της Disney για μικρούς κα μεγάλους

Disney Mix: Η νέα εφαρμογή της Disney για μικρούς κα μεγάλους

Πώς τα παιδιά μπορούν να ψυχαγωγηθούν μαθαίνοντας παράλληλα τους κανόνες του διαδικτύου.

H Disney εισέρχεται στον κόσμο των smartphone με μια νέα εφαρμογή συνομιλίας που ονομάζεται Disney Mix για μικρούς και μεγάλους.

Παρ’ ότι η εφαρμογή έχει να ανταγωνιστεί δημοφιλείς εταιρείες μηνυμάτων, όπως WhatsApp, Facebook Messenger, Snapchat, στόχος της είναι να παρέχει μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση ειδικά για τις ανάγκες των παιδιών.

«Αυτό που διαφοροποιεί την εφαρμογή συνομιλίας με τις υπόλοιπες είναι ότι ο χρήστης μπορεί όχι μόνο να επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και να ψυχαγωγηθεί με τα παιχνίδια, να μοιραστεί αυτοκόλλητα», δηλώνει η εταιρεία.

Όταν οι χρήστες, λοιπόν, πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην εφαρμογή πρέπει στη συνέχεια να συμφωνήσουν σε μια σειρά κοινοτικών κανόνων για την ασφάλεια και το σεβασμό που πρέπει να τηρείται από όλους.

Μάλιστα, εάν υπάρξει αναφορά για κάποιον χυδαίο ή επικίνδυνο χρήστη η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να τον αφαιρέσει από την εφαρμογή, ενώ ενθαρρύνει τους γονείς να συζητήσουν με τα παιδιά τους κανόνες του app, προτού ξεκινήσουν να συμμετέχουν σε αυτό.

Εκτός από τη συνομιλία και το παιχνίδι, τα παιδιά μέσω του Disney Mix μπορούν να προσθέσουν στους λογαριασμούς τους τα Disney Channel και Disney XD και να παρακολουθήσουν βίντεο με τους αγαπημένους τους ήρωες.

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη σε iOS και Android.