Δείτε τι φόρεσε η Μπέτυ Μπαζιάνα το βράδυ των εκλογών

Δείτε τι φόρεσε η Μπέτυ Μπαζιάνα το βράδυ των εκλογών

Στο πλευρό του πρωθυπουργού η σύζυγός του. 

H κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα κέρδισε από την πρώτη στιγμή τη συμπάθειά μας γιατί είναι μία διακριτική παρουσία στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και αυτό είναι κάτι που έχει εκτιμήσει η κοινή γνώμη. Χωρίς κραυγαλέες ενδυματολογικές επιλογές και προκλητική συμπεριφορά, η εδώ και μερικούς μήνες Πρώτη Κυρία της Ελλάδας έχει καταφέρει να γίνει αρεστή στο κοινό.

Και χθες λοιπόν, ήταν δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα και πανηγύρισε μαζί του τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Για την χθεσινή βραδιά λοιπόν επέλεξε ένα φόρεμα σε κλασική γραμμή σε ομολογουμένως χαρμόσυνο κόκκινο-φούξια, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το εν λόγω κομμάτι θυμίζει απίστευτα ένα Diane Von Furstenberg φόρεμα. Η κυρία Μπαζιάνα συνδύασε στο look της το φόρεμα με απλά, μαύρα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και απαλό μακιγιάζ ως συνήθως.

Να θυμίσουμε ότι και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Ιανουάριο που είχε εκλεγεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην πρώτη της εμφάνιση για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, μετά το αποτέλεσμα των εκλογών είχε επίσης φορέσει σύνολο Diane Von Furstenberg και μάλιστα το παντελόνι της ήταν στην ίδια απόχρωση με το φόρεμα της Περιστέρας Μπαζιάνα. Οι κυρίες της Αριστεράς λοιπόν δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στην αμερικανίδα δημιουργό.

Πηγή: instyle.gr