Δωρεά του Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου στο νοσηλευτικό προσωπικό 25 δημόσιων νοσοκομείων της Αττικής

Δωρεά του Ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου στο νοσηλευτικό προσωπικό 25 δημόσιων νοσοκομείων της Αττικής
Γιατρός του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία βαδίζει σε διάδρομο του νοσοκομείου , Αθήνα Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013. Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το νοσοκομείο, συνομίλησε και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του χώρου της υγείας από το ΔΣ του νοσοκομείου και του σωματείου των εργαζομένων σε αυτό και μίλησε σε συγκέντρωση του προσωπικού που πραγματοποίηθηκε στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Οι δωροεπιταγές (διατακτικά σίτισης) θα ισχύουν έως το τέλος Φεβρουαρίου 2021. Η διανομή τους από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος και τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος θα ξεκινήσει εντός μηνός.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου προχωρά σε δωρεά δωροεπιταγών (διατακτικών σίτισης) Ticket Restaurant συνολικής ονομαστικής αξίας 300.000 ευρώ για την παροχή φαγητού σε 3.000 νοσηλευτές 25 δημόσιων νοσοκομείων στην Αττική.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μια ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης απέναντι στους ήρωες της καθημερινότητάς μας, που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Σε συνεργασία με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (www.enne.gr ) και τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος (www.esne.gr), 3.000 νοσηλευτές θα λάβουν δωροεπιταγές (διατακτικές σίτισης) Ticket Restaurant της εταιρείας Edenred συνολικής ονομαστικής αξίας 100 ευρώ ο καθένας, για αγορές σε συνεργαζόμενα καταστήματα τροφίμων, εστιατόρια και σούπερ μάρκετ.

Οι δωροεπιταγές (διατακτικές σίτισης) θα ισχύουν έως το τέλος Φεβρουαρίου 2021. Η διανομή τους από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος και τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος θα ξεκινήσει τον Μάιο 2020 και θα υλοποιηθεί μέσω της Διεύθυνσης του κάθε νοσοκομείου. Σε αυτή θα χρειαστεί ν’ απευθυνθεί κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να λάβει τις δωροεπιταγές (διατακτικές σίτισης) που του αντιστοιχούν.

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε σχετικά: «Το νοσηλευτικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων της Ελλάδας δίνει με αυταπάρνηση τη δική του μάχη απέναντι στην πανδημία COVID-19, βοηθώντας τη χώρα να κερδίσει το κρίσιμο στοίχημα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη συνεισφορά τους, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα που φέρει το όνομά μου προχωρά σε δωρεά διατακτικών σίτισης συνολικής ονομαστικής αξίας 300.000 ευρώ για την παροχή φαγητού σε 3.000 νοσηλευτές που υπερασπίζονται καθημερινά τη δημόσια υγεία. Τους οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Η προσφορά αφορά στο νοσηλευτικό προσωπικό των παρακάτω νοσοκομειακών μονάδων, που εκπροσωπείται από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος και τον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος:

 1. Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός»
 2. Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο»
 3. Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία»
 4. Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν»
 5. Αρεταίειο Νοσοκομείο
 6. Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά»
 7. Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ‘Αγιος Σάββας»
 8. Γενικό Νοσοκομείο «Σισμανόγλειο»
 9. Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς»
 10. Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο»
 11. Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Κοργιαλένειο – Μπενάκειο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός»
 12. Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Λαϊκό»
 13. Γενικό Νοσοκομείο Αττικής «ΚΑΤ»
 14. Γενικό Νοσοκομείο Βούλας «Ασκληπιείο»
 15. Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα»
 16. Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο-Πατησίων «Αγία Όλγα»
 17. Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «’Αγιος Παντελεήμων»
 18. Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού»
 19. Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο»
 20. Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι ‘Αγιοι Ανάργυροι»
 21. Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού
 22. Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός»
 23. Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ»
 24. Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»
 25. Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.