Ευτύχης Βασιλάκης: H προσπάθεια θα είναι δύσκολη, να είμαστε ρεαλιστές – Η AEGEAN συνεχίζει να παραλαμβάνει αεροπλάνα παρά την κρίση

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με παρεμβάσεις φορέων, εκπροσώπων και μελών του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ολοκληρώθηκε η 28η ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

H κλειστή συνεδρίαση της συνέλευσης ξεκίνησε με χαιρετισμό του διευθύνοντα συμβούλου του
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της AEGEAN, Ευτύχης Βασιλάκης, υπογράμμισε ότι η εταιρία συνεχίζει να παραλαμβάνει αεροπλάνα παρά την κρίση και στηρίζει τις ανάγκες όσο το δυνατό περισσότερων περιοχών της χώρας, στη δύσκολη συγκυρία για να διασφαλιστεί ένα ισχυρότερο προϊόν για το 2021 και το μέλλον.

«Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η μελλοντική κεφαλαιοποίηση της θετικής εικόνας της χώρας. Χρέος μας η ανταπόκριση στις νέες ανάγκες επιβατών μας, η στήριξη του παραγωγικού μας πυρήνα και των εργαζομένων μας, για να μπορέσουμε, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, να συμβάλουμε εκ νέου στην αναπτυξιακή δυναμική», ανάφερε μεταξύ άλλων.

«Η τελευταία εκδήλωση ήταν στις 13 Φεβρουαρίου για την παραγγελία των νέων αεροσκαφών και την εταιρική ταυτότητα» δήλωσε και πρόσθεσε «Οι επιπτώσεις της πανδημίας ήταν μεγάλες για τις αερομεταφορές. Εμείς συνεχίζουμε. Παραλάβαμε το πέμπτο νέο αεροσκάφος και σε δύο μήνες το έκτο, την επόμενη χρονιά το έβδομο. Η AEGEAN θα συνεχίσει να συμβάλει, οι εργαζόμενοι έφτιαξαν μια εταιρεία με αντοχές. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται, τον επόμενο μήνα ξεκινάμε πτήσεις προς Ηράκλειο και Ρόδο».

«Η προσπάθεια θα είναι δύσκολη, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, οι απώλειες είναι δεδομένες. Δουλεύουμε αναγκαστικά για το μέλλον και τις επόμενες σεζόν. Έχουμε τη διάθεση και την αντοχή να το κάνουμε εφόσον το πλαίσιο που έχει δημιουργήσει η Πολιτεία στηρίζει τον τουρισμό και τις επιχειρήσεις» δήλωσε.