Έγκυος ξανά η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς

Έγκυος ξανά η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς
UK Prime Minister Boris Johnson (L) and his spouse Carrie (R) celebrate the win during the UEFA EURO 2020 semi-final football match between England and Denmark at Wembley Stadium in London on July 7, 2021. (Photo by JUSTIN TALLIS / POOL / AFP) Photo: AFP

Η 33χρονη ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση με ανάρτησή της στα social media.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς. Ο Βρετανός πρωθυπουργός και η σύζυγός του περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση της 33χρονης στο Instagram. Μάλιστα, περιμένει να φέρει στον κόσμο το μωρό της τον Δεκέμβριο.

Στην ανάρτηση που έκανε η Κάρι Σίμοντς αποκάλυψε επίσης ότι στις αρχές του έτους είχε μία αποβολή που της ράγισε την καρδιά.

«Περιμένουμε το μωρό μας αυτά τα Χριστούγεννα. Στην αρχή του έτους, είχα μια αποβολή που με πόνεσε. Αισθάνομαι απίστευτα ευλογημένη που είμαι ξανά έγκυος. Τα θέματα γονιμότητας μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολα για πολλούς ανθρώπους, ιδιαίτερα όταν σε πλατφόρμες όπως το Instagram μπορεί να φαίνεται ότι όλα πάνε καλά. Βρήκα μια πραγματική παρηγοριά ακούγοντας ανθρώπους που είχαν επίσης βιώσει την απώλεια ενός μωρού, οπότε ελπίζω ότι με κάποιον πολύ μικρό τρόπο αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει και άλλους», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδί, τον Ουίλφρεντ, που ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2020. Ο Βρετανός πρωθυπουργός και η Κάρι Σίμοντς έδωσαν στον γιο τους αυτό το όνομα προς τιμή δύο εκ των γιατρών της μονάδας εντατικής θεραπείας που έσωσαν τη ζωή του Μπόρις Τζόνσον, καθώς έδινε μάχη με τις επιπλοκές του κορωνοϊού.