Egyptair: Με νέο αεροσκάφος από τον Ιούνιο οι πτήσεις Αθήνα – Κάιρο

Egyptair: Με νέο αεροσκάφος από τον Ιούνιο οι πτήσεις Αθήνα – Κάιρο
Photo:

H εταιρεία προχώρησε σε συμφωνία με τη Βoeing για την αγορά εννέα αεροσκαφών.

Στο δρομολόγιο Αθήνα- Κάιρο από τον Ιούνιο θα δρομολογηθεί το δεύτερο αεροσκάφος Β 737-800 Next Generation, το οποίο και παρέλαβε πρόσφατα η Egyptair. H αιγυπτιακή εταιρεία προχώρησε τον Ιούλιο του 2016, σε συμφωνία με την Boeing για την αγορά εννέα B 737-800 Next Generation, με αντίτιμο 864 εκατ. δολάρια.

«Με την προσεχή δρομολόγηση του δεύτερου αεροσκάφους στην γραμμή Αθήνα-Κάιρο μοιραζόμαστε με την Ελλάδα, εκτός από την κοινή ιστορική διαδρομή και τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας των δύο χωρών και την μετάβαση της EGYPTAIR σε μία νέα εποχή» ανέφερε ο περιφερειακός διευθυντής της εταιρείας για την Ελλάδα και την Κύπρο Salah Tawfik.

Η Egyptair, πλέον, διαθέτει, μεταξύ άλλων, είκοσι δύο ενεργά 737-800NG,στα οποία θα προστεθούν επτά νέα αεροσκάφη. Όπως σε όλα τα αεροσκάφη της και σε αυτό, η εταιρεία έχει τοποθετήσει μειωμένο αριθμό καθισμάτων, ώστε να εξασφαλίζεται η μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στις θέσεις σε όλο το αεροσκάφος και όχι μόνο στη business class, προκειμένου οι επιβάτες της να απολαμβάνουν ένα όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστο ταξίδι, ενώ παράλληλα έχουν το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία).