eKioskys.gr: Σεβόμαστε τους ανθρώπους μας. Eίναι οι βασικοί πυλώνες της δουλειάς μας

eKioskys.gr: Σεβόμαστε τους ανθρώπους μας. Eίναι οι βασικοί πυλώνες της δουλειάς μας
Το ekioskys.gr στέκεται δίπλα στους εργαζομένους του στον κλάδο του delivery.

Το ekioskys.gr, με απόλυτο σεβασμό απέναντι στον καταναλωτή και τις ανάγκες του, ζητά από το κοινό του, να σταθεί και αυτό στο πλευρό των ανθρώπων που, με μεγάλες δυσκολίες και αντίξοες συνθήκες, παραδίδουν καθημερινά στο σπίτι τους και να μην προχωρήσει σε τοποθέτηση παραγγελιών την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου. Αυτή είναι η πιο έμπρακτη υποστήριξη.

Το ekioskys.gr, η πλατφόρμα για τον καφέ, το σνακ, το ρόφημα, τα είδη περιπτέρου, τη μαναβική και τα ψώνια για το σπίτι, σας παροτρύνει να φροντίσετε για τα καθημερινά σας μικροψώνια έγκαιρα και να τοποθετήσετε τις παραγγελίες σας σήμερα Τετάρτη 7/10. Στις 8/10 οι παραγγελίες δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν.

Ως έμπρακτη επιβράβευση της κατανόησης σας, την Παρασκευή 9/10 οι παραγγελίες θα έρχονται με δώρο τον καφέ της επιλογής σας, εξαργυρώνοντας το κουπόνι που θα βρείτε στην πλατφόρμα την Πέμπτη 8/10.

Με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των διανομέων, συμμετέχουμε στην ενέργεια και είμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας. Χωρίς αυτούς η υπηρεσία του ekioskys.gr θα ήταν ανέφικτη.