Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη για το debate

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη για το debate
Η υποψήφια για την προεδρία του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου κάνει δηλώσεις έξω από τα γραφεία του κόμματος μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την προεδρία, την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Αν και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μου αλλά η μάχη είναι ανοιχτή και το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου αναφορικά με τον β' γύρο.

Στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για το debate απάντησε η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου, υπερασπιζόμενη το «Debate με τον Στέφανο Κασσελάκη».

«Ακριβώς επειδή είμαστε σύντροφοι. Για έναν ειλικρινή και ουσιαστικό διάλογο επί των διακριτών μας πολιτικών θέσεων για τον κοινό μας στόχο, την ανατροπή της δεξιάς κυβέρνησης», σημείωσε προσθέτοντας: «Από σεβασμό στα χιλιάδες μέλη μας που θέλουν να μάθουν τις θέσεις μας».

«Όπως εύστοχα είχε πει ο Νίκος Παππάς: Θα ήταν τεράστιο λάθος να μη μιλήσουμε, με συντροφικότητα, μπροστά στους δημοκρατικούς πολίτες. Απαραίτητο το debate ώστε να ενημερωθεί ο κόσμος», κατέληξε η κ. Αχτσιόγλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ζήτησα debate με τον Κασσελάκη»

Την διεξαγωγή debate με τον Στέφανο Κασσελάκη ζήτησε η Έφη Αχτσιόγλου και σε συνέντευξή της.

Όπως είπε, μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1, έχει διαβιβάσει το αίτημά της προς τους Γραμματείς του κόμματος και ο κ. Κασσελάκης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το περιεχόμενο της πολιτικής του, τι εννοεί δηλαδή όταν λέει ότι θα τα αλλάξει όλα στο κόμμα.

Η κα. Αχτσιόγλου κλήθηκε να σχολιάσει την εντυπωσιακή επιτυχία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν άγνωστος στο ευρύ κοινό και έφτασε να αναδειχθεί ο βασικός διεκδικητής της εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για «μια προφανή διάθεση ανανέωσης που υπήρχε στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ η οποία μορφοποιήθηκε σε αυτή την παρουσία… η οποία ορθώς επισημαίνεται ότι έχει φρέσκα στοιχεία και ορθώς επισημαίνεται ότι έχει μία πολύ επιτυχημένη καμπάνια στα social media». Πάντως, όπως τόνισε η κ. Αχτσιόγλου, «αυτή τη στιγμή πρέπει να επιμείνουμε λίγο περισσότερο στο περιεχόμενο της πολιτικής».

Αναφορικά με τη μάχη της επόμενης Κυριακής, τη χαρακτήρισε ανοιχτή. «Αν και οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μου αλλά η μάχη είναι ανοιχτή και το αποτέλεσμα είναι αναστρέψιμο», είπε.

Κασσελάκης για debate: Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί 

Την «ενότητα» προέταξε ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας στην πρόταση της Έφης Αχτσιόγλου για debate μεταξύ τους.

«Debate με τον Κ. Μητσοτάκη. Όπως εύστοχα έχει πει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Εμείς είμαστε σύντροφοι, όχι αντίπαλοι. Με την Έφη η Σύγχρονη Αριστερά δε μας θέλει απέναντι, αλλά μαζί. Το «μαζί» που ζήτησαν 150.000 προοδευτικοί πολίτες στην κάλπη», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ την κάλεσε «σε κοινή περιοδεία». «Να πάμε ενωμένοι στην κοινωνία», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: