Έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων για το μέλλον του Mega

Έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων για το μέλλον του Mega

Για τις 7 Απριλίου ορίστηκε η νέα συνεδρίαση με σκοπό την επιτυχή ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 7 Απριλίου, καλεί τους μετόχους της η εταιρεία “Τηλέτυπος”, με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κάτι που δεν έχει επιτευχθεί στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σκοπός της αύξησης είναι η άντληση κεφαλαίων ύψους 15 έως 25 εκατ. ευρώ, αναφέρεται στην έκθεση του ΔΣ της Τηλέτυπος (Mega Channel) προς τους μετόχους της εταιρείας επί της προτεινόμενης αύξησης κεφαλαίου.

Η επίσημη ανακοίνωση

Πρόσκληση των μετόχων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία

“ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ”

σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της 11ης Μαρτίου 2016 και συμφώνως προς το νόμο και το άρθρο 10 του καταστατικού, καλούνται οι μέτοχοι της εταιρείας με την επωνυμία “ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ” σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 7η Απριλίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00, στo ξενοδοχείο «HILTON», επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας 46 του δήμου Αθηναίων, με τα ακόλουθα θέματα ημερησίας διατάξεως:

1. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών. Παροχή εξουσιοδοτήσεως προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας για την εξειδίκευση όρων εκδόσεως αυτών.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.

3. Επικύρωση συνθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός μελών Επιτροπής Ελέγχου

4. Λοιπές ανακοινώσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που εμφανίζονται ως μέτοχοι της εταιρείας στο Σύστημα Αϋλων Τίτλων που τηρείται στην «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.» (ΕΧΑΕ) κατά την έναρξη της 2ας Απριλίου 2016 (ημερομηνία καταγραφής). Η μετοχική ιδιότητα θα πιστοποιείται μέσω ηλεκτρονικής σύνδεσης απ’ευθείας της εταιρείας με τα αρχεία της ΕΧΑΕ.

Για τη συμμετοχή στη Συνέλευση δεν απαιτείται η δέσμευση μετοχών ή η τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας. Διορισμός ή ανάκληση αντιπροσώπου του μετόχου πρέπει να κοινοποιείται στην εταιρεία τουλάχιστον τρείς ημέρες πριν την ημερομηνία της συνεδριάσεως.

Το πλήρες κείμενο της παρούσης προσκλήσεως, καθώς και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το δικαίωμα συμμετοχής στη Γ.Σ., τη διαδικασία για την άσκηση του δικαιώματος ψήφου μέσω αντιπροσώπου, τα δικαιώματα της μειοψηφίας και οι πληροφορίες που προβλέπονται στην παρ. 3 του αρ. 27 Κ..Ν. 2190/1920, είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.megatv.com. Επίσης, οι κκ. μέτοχοι δύνανται να παραλάβουν τα ανωτέρω έγγραφα και στοιχεία σε έγχαρτη μορφή από την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Μετόχων στην έδρα της εταιρείας (Ρούσου 4 & Λ. Μεσογείων, Αμπελόκηποι, τ.κ. 11526, τηλ. 210-6903312)

Αθήνα, 11 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ