Οι Έλληνες ξύνουν ξανά με μανία!

Οι Έλληνες ξύνουν ξανά με μανία!

Ένα εκατομμύριο πωλήσεις σε έξι ημέρες για το «Σκρατς», το νέο "ξυστό" παιχνίδι του ΟΠΑΠ.

Σημαντική επιτυχία, ήδη από το ξεκίνημα του και χωρίς να έχει γίνει ακόμα διαφημιστική καμπάνια, σημειώνει το νέο «Ξυστό» του ΟΠΑΠ με την ονομασία «Σκρατς».

Έχει τοποθετηθεί σε 3.500 από τα 6.000 σημεία πώλησης, που σύντομα θα βρίσκεται, και κατάφερε να πουλήσει 1.000.000 τεμάχια σε έξι ημέρες, με 260.000 τυχερούς που κατάφεραν να κερδίσουν.

Η δυναμική διαφημιστική καμπάνια ξεκινά από την Παρασκευή 9 Μαϊου σε μετρό, λεωφορεία, έντυπες εκδόσεις και τηλεόραση.

«Οι πωλήσεις αυτές ξεπερνούν κατά πολύ τις προσδοκίες μας και δημιουργούν ιδιαίτερα θετικές προοπτικές με δεδομένο ότι σύντομα θα προστεθούν επιπλέον 2.500 νέα σημεία πώλησης», ανέφερε ο κ. Petr Matejovsky, CMO, της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το «Σκρατς» θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα των πωλήσεων της εταιρείας «Ελληνικά Λαχεία». Τα στελέχη του ΟΠΑΠ δεν έκρυψαν τις φιλοδοξίες τους. Το «Σκρατς» φέρνει στην ελληνική αγορά τη δεύτερη πιο επιτυχημένη κατηγορία τυχερού παιγνίου παγκοσμίως, ανέφερε ο διευθυντής Μάρκετινγκ του ομίλου.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι στα συγκεκριμένα λαχεία, ο ΟΠΑΠ έχει βασίσει τόσο την ανάπτυξη της θυγατρικής του «Ελληνικά Λαχεία», όσο και την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεών της.

Σύμφωνα με τον κ. Matejovsky, «ένας στους τέσσερις κερδίζει», ενώ «κάθε δύο δευτερόλεπτα υπάρχει κι ένας νικητής». Η εταιρεία ωστόσο έχει δώσει συστάσεις προς τους πωλητές των λαχείων να μη διαθέτουν τα λαχεία τους σε ανηλίκους, δηλαδή σε άτομα κάτω των 18 ετών. Στην περίπτωση μάλιστα που κάποιοι εντοπιστούν να διαθέτουν λαχεία σε ανηλίκους, τότε θα υφίστανται κυρώσεις.

Η απόδοση στο παιχνίδι, δηλαδή η επιστροφή στους παίκτες, έχει καθοριστεί στο 62,5% ή δυόμισι ποσοστιαίες μονάδες περισσότερο απ’ ό,τι προβλέπει η σχετική άδεια.

Οι τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις των λαχείων «Σκρατς» αφορούν σε λαχεία με τιμή πώλησης 1 ευρώ, 2 ευρώ, 3 ευρώ και 5 ευρώ, με κέρδη που φτάνουν μέχρι και 10.000 ευρώ, 100.000 ευρώ, 200.000 ευρώ και 500.000 ευρώ, αντίστοιχα για κάθε έκδοση.

Τα λαχεία «Σκρατς» είναι πλέον διαθέσιμα από περίπου 1.000 πράκτορες του ΟΠΑΠ, 500 περίπτερα και άλλους περίπου 1.500 λαχειοπώλες. Στόχος της εταιρείας είναι η διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων σε περίπου 6.500 σημεία, συμπεριλαμβάνοντας ακόμη μίνι και σούπερ μάρκετ.

Διαβάστε ακόμη: 

Η νέα εποχή του ΟΠΑΠ