Αιμοληψία κατ’ οίκον από το Ιatrica

Αιμοληψία κατ’ οίκον από το Ιatrica

Το Ιatrica είναι ένα πρωτοπόρο πανελλαδικό δίκτυο διαγνωστικών ιατρείων, με στόχο την παροχή ιατρικής φροντίδας και υπηρεσίες πιστοποιημένης ποιότητας.

Το Iatrica αναγνωρίζοντας τις ανάγκες ευπαθών ομάδων καθώς και ατόμων με ιδιαίτερα κινητικά προβλήματα, σας παρέχει τη νέα υπηρεσία «Αιμοληψία κατ΄οίκον».

Η διαδικασία απλή, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ένα τηλεφωνικό ραντεβού από την προηγούμενη ημέρα, καλώντας στο 210-7264079, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 – 18.00 (αστική χρέωση).

Ειδικοί επαγγελματίες από το χώρο της υγείας σας ενημερώνουν για το πλησιέστερο ιατρείο που μπορεί να σας εξυπηρετήσει και στη συνέχεια σας συνδέουν τηλεφωνικώς ώστε να κλείσετε το ραντεβού για την αιμοληψία στον δικό σας χώρο με κόστος 5 Ευρώ (εντός της ακτίνας δράσης του ιατρείου).

Μέσω της νέας υπηρεσίας, ο ιατρός μικροβιολόγος του δικτύου του Ιatrica , σας ενημερώνει για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε πριν την εξέταση και αναλαμβάνει τη λήψη αίματος καθώς και την παραλαβή βιολογικών δειγμάτων, εάν αυτό απαιτείται, από τον προσωπικό σας χώρο.

Η παράδοση των αποτελεσμάτων στα ιατρεία του δικτύου γίνεται από τον ίδιο τον ιατρό μικροβιολόγο, ο οποίος σας παρέχει όλες τις απαραίτητες ιατρικές αξιολογήσεις και συζητά μαζί σας για την αντιμετώπιση της περίπτωσης που σας απασχολεί.

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες από τον ιατρό μικροβιολόγο, μέλος του Δικτύου Iatrica που σας παρακολουθεί.

http://iatrica.gr/el/content/23-aimolepsia-katoikon-sas-skephtomaste-dot-dot-dot