Ένα από τα καλύτερα spa της Ευρώπης, είναι στην Ελλάδα

Ένα από τα καλύτερα spa της Ευρώπης, είναι στην Ελλάδα

Το Anazoe Spa του Costa Navarino σαρώνει τις διεθνείς διακρίσεις.

Ούτε ένα ούτε δυο… Το Costa Navarino έχει ήδη βραβευθεί πολλάκις για τις υπηρεσίες του. Αυτή τη φορά ανάμεσα σε άλλες βραβεύσεις, διακρίθηκε ξανά και το εξαιρετικό Anazoe Spa.

Το Anazoe Spa βραβεύθηκε εις διπλούν από την κριτική επιτροπή του ετήσιου θεσμού «European Health & Spa Award», με την πρώτη θέση στην κατηγορία «Best Signature Treatment» για τη signature θεραπεία «Healing Massage Remedy by Hippocrates» καθώς και την 3η θέση στην κατηγορία «Best Destination Spa».

Όμως οι διακρίσεις του δεν τελειώνουν εδώ. Πρόσφατα βραβεύθηκε και στον ετήσιο θεσμό Condé Nast Traveller Readers’ Travel Awards όπου αναδείχθηκε πρώτο στις κατηγορίες Best Spa Hotel/ Resort: Greece και Best European Spa for Incentive Breaks.

Είναι αλήθεια ότι το Anazoe Spa, συγκαταλέγεται στα καλύτερα spa της Ευρώπης, αν όχι του κόσμου.

1/6

Διαβάστε ακόμη: Το εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης στα κορυφαία του κόσμου

Προσφέρει μοναδικές θεραπείες. Βρίσκεται σε ένα μοναδικό ξενοδοχειακό συγκρότημα. Στην υπέροχη Μεσσηνία, στην Πελοπόννησο.. Και κάνει την Ελλάδα όμορφη. Ομορφότερη – έτσι όπως θέλουμε να την έχουμε πάντα σαν εικόνα.

Η ξεχωριστή φιλοσοφία του Anazoe Spa οφείλεται στις εξειδικευμένες θεραπείες του που έχουν δημιουργηθεί συνδυάζοντας αρχαίες θεραπευτικές μεθόδους με τη σύγχρονη κοσμετολογία.

Η χρήση των φυσικών προϊόντων αλλά και των αρχαίων τοπικών πρακτικών της μεσσηνιακής γης δίνουν έναν ακόμα πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα στις υπηρεσίες του spa.

Διαβάστε ακόμη: Δέκα ιδέες για ταξίδια το 2014

Signature oleotherapy (θεραπεία με έλαιο) που στηρίζεται σε συνταγές που βρέθηκαν χαραγμένες στο Παλάτι του Νέστορα και χρονολογούνται από την εποχή του Ομήρου αλλά και νέες υπηρεσίες όπως η απολέπιση με σταφύλια αλλά και οι θεραπείες που θα γίνονται με θαλασσινό νερό. Ειδικά οι θεραπείες με θαλασσινό νερό είναι εμπνευσμένες από τον Ιπποκράτη.

Τα σταφύλια προέρχονται από τους αμπελώνες του Navarino Vineyards ενώ οι θεραπείες με θαλασσινό νερό έρχονται σε θερμές πισίνες με υψηλής πυκνότητας θαλασσινό νερό και πίδακες υδροθεραπείας που θα σας χαλαρώσουν περισσότερο απ’ όσο μπορείτε ποτέ να φανταστείτε.