Ένα διαμέρισμα αξίας 66 εκατ. δολαρίων!

Ένα διαμέρισμα αξίας 66 εκατ. δολαρίων!

Πρόκειται για το πιο ακριβό διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ.

Ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ πουλήθηκε προς 509, 6 εκατ. δολάρια Χονγκ Κονγκ ( 66 εκατ. δολάρια), καθιστώντας το το πιο ακριβό διαμέρισμα που έχει πουληθεί ποτέ στην Ασία.

Πρόκειται για το «προεδρικό διαμέρισμα» 1.700 τ.μ. που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του Opus Hong Kong που σχχεδίασε ο Frank Gehry.

Το διαμέρισμα διαθέτει τέσσερα en – suite μπάνια, ένα γραφείο, δύο θέσεις στάθμευσης και ένα powder room, σύμφωνα με το γραφείο Swire Properties.

Μια ιδιωτική ταράτσα 55 τ.μ. θα «υποδέχεται» τους νέους ιδιοκτήτες που θα θέλουν να απολαύσουν τη θέα ή μια βουτιά στο τζακούζι.

Να σημειωθεί πως στο ίδιο κτίριο είχε πουληθεί ένα ακόμα πανάκριβοι διαμέρισμα έναντι 95.971 δολαρίων Χονγκ Κονγκ (12.383 δολάρια ) ανά τετραγωνικό μίλι, τον Ιούνιο του 2015, σύμφωνα με το μεσιτικό γραφείο Κnight Frank.

Το Χονγκ Κονγκ είναι μία από τις πιο ακριβές πόλεις του κόσμου που συνεχίζει να υστερεί, όμως, σε σχέση με το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη , όπου εκατομμυριούχοι απ’ όλο τον κόσμο αποφασίζουν να επενδύσουν τα χρήματα τους ώστε να αποκτήσουν ένα ακίνητο.