Ένα iPhone με «καμπύλες»

Ένα iPhone με «καμπύλες»
Photo:

Το νέο iPhone αναμένεται να είναι πιο στρογγυλεμένο και αρκετά μεγαλύτερο. 

Η Applemania είναι μια «αρρώστια» της εποχής. Αν την κολλήσεις, δύσκολα θα σου περάσει. Τι σημαίνει αυτό; Αν έρθεις σε επαφή με τα προϊόντα της, δε θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Θα χρειαστούν ειδικές συνεδρίες «απεξάρτησης».

Έτσι, οι φίλοι της Apple περιμένουν πως και πως την ανακοίνωση της εταιρείας για νέα προϊόντα. Ένας γνήσιος «appler» δε μπορεί παρά να τα έχει όλα στη συλλογή του. Αυτή η συλλογή περιμένει μήνες τώρα την προσθήκη του iPhone 6.

Πρόκειται για ένα μοντέλο λεπτότερο από το προηγούμενο, με περισσότερες καμπύλες και οθόνη 4,7 ιντσών και διαφορές ως προς τη λειτουργία του εντοπίζονται, μεταξύ άλλων, στα πλήκτρα της ενεργοποίησης και του ήχου, ενώ λόγος γίνεται και για αλλαγή του υλικού κατασκευής της οθόνης αφής.

H σελίδα MacRumors αναφέρει πως η εταιρεία Pegatron, ένας εκ των προμηθευτών της Apple, έχει λάβει μια παραγγελία για την παραγωγή του 15% των οθονών του iPhone 6. Ένα δεύτερο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Taiwan Semiconductor Manufacturing Company έχει λάβει παραγγελία για την κατασκευή αισθητήρων αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν στο iPhone 6, αλλά και στα νέας γενιάς iPad και iPad mini.

Σύμφωνα με το Reuters, το πολυαναμενόμενο κινητό αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο, έναν μήνα νωρίτερα από την προκαθορισμένη του κυκλοφορία, ενώ ένα μήνα αργότερα θα κυκλοφορήσει το μοντέλο των 5,5 ιντσών ή 5,6, όπως δηλαδή και η σειρά του iPhone 5.

Στόχος της εταιρείας είναι με τη μεγαλύτερη οθόνη να «χτυπήσει» εταιρείες όπως η Samsung.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αναμένονται να παραχθούν 80 εκατομμύρια μονάδες την πρώτη χρονιά.

Διαβάστε ακόμα:

Όλες οι φήμες για το iPhone 6 σε ένα βίντεο

15 πράγματα που δεν ξέρατε για το iPhone