Επανεξελέγη πρόεδρος στο Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης

Επανεξελέγη πρόεδρος στο Ποτάμι ο Σταύρος Θεοδωράκης
Ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρος Θεοδωράκης μιλάει προς τους συνέδρους μετά την επανεκλογή του ως επικεφαλής του κόμματος, σήμερα, τελευταία μέρα του συνεδρίου του Ποταμιού, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Με την επανεκλογή του Σταύρου Θεοδωράκη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του τριήμερου συνεδρίου της παράταξης.

Μήνυμα ότι ή είσαι ή δεν είσαι Ποτάμι έστειλε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την επανεκλογή του  λέγοντας ότι δεν μπορείς να απολαμβάνεις τα προνόμια του είσαι και τη δημοσιότητα του δεν είσαι. «Δεν υπάρχουν τρία Ποτάμια υπάρχει ένα Ποτάμι» σημείωσε και εμφανίστηκε βέβαιος ότι το Ποτάμι τόλμησε το αδύνατο τα κατάφερε και θα τα ξανακαταφέρει.

Ο κ. Θεοδωράκης έλαβε 715 ψήφους, 96 ψήφους ο καθηγητής Παύλος Ελευθεριάδης, ενώ υπήρξαν και 20 λευκά ψηφοδέλτια.

«Όποιος θέλει να αρχίσει κάτι από την αρχή καλοδεχούμενος, σύμμαχος. Ας έρθουν όλοι όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν το Ποτάμι μεγαλύτερο. Θα τους κάνουμε συμμάχους. Δεν απαντώ σε όσα ακούστηκαν γιατί με ενδιαφέρει η ενότητα του κινήματος. Είχα πει ότι τα ξεχνάμε όλα αρκεί να συμφωνήσουμε ότι τη Δευτέρα κάνουμε μία νέα αρχή» ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος.

Τόνισε ότι «αυτό το κόμμα δεν είναι του Σταύρου, είναι των εθελοντών, των συνδημιουργών. Θα το καταλάβουν όλοι στην πράξη σύντομα».