Επένδυση του Jeremie Openfund II στο ελληνικό Tape.ly

Επένδυση του Jeremie Openfund II στο ελληνικό Tape.ly

Η online υπηρεσία δημιουργίας προσωπικών συλλογών τραγουδιών θα λάβει το ποσό των 200.000 ευρώ.

Επένδυση ύψους 200 χιλιάδων ευρώ λαμβάνει από το Jeremie Openfund II η online υπηρεσία δημιουργίας προσωπικών συλλογών τραγουδιών «Tape.ly».

Το «Tapely» που δημιούργησε πριν από περίπου έναν χρόνο ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, βασίζεται σε μια απλή ιδέα, ότι η μουσική και τα εικαστικά που τη συνοδεύουν, επιλέγονται από τους ίδιους τους μουσικόφιλους.

Στο πλαίσιο αυτό, προσθέτοντας τραγούδια από διάφορες πηγές όπως Youtube και Soundcloud, μία φωτογραφία για φόντο, χρώματα και κείμενο με την τυπογραφία της επιλογής τους, οι μουσικόφιλοι δημιουργούν με το «Tapely» προσωπικές συλλογές τραγουδιών.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης άφησε πριν από περίπου έναν χρόνο την καριέρα του ως στέλεχος της PricewaterhouseCoopers για να μάθει προγραμματισμό και να δημιουργήσει το «Tape.ly».

Σήμερα, η υπηρεσία αριθμεί χιλιάδες φανατικούς χρήστες και περισσότερες από 15 χιλιάδες μοναδικές μουσικές συλλογές. Ταυτόχρονα, η νεοσύστατη Tape.ly ΙΚΕ, η οποία απασχολεί ομάδα τεσσάρων ατόμων, ανακοίνωσε επένδυση ύψους 200 χιλιάδων ευρώ από το Jeremie Openfund II.

Διαβάστε ακόμη:

Η mobile πλευρά της διασκέδασης

H Workable «λύνει» τα χέρια των εταιρειών

Αυτή η εφαρμογή σας γλιτώνει λεφτά από τα ψώνια!