Αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο συνέδριο της ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικής κοινότητας

Τo MIT Enterprise Forum Greece, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το ετήσιο συνέδριο StartSmart Greece, στο American College of Greece.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός MIT Enterprise Forum Greece, συμπληρώνοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του στην Ελλάδα, σύστησε στο κοινό το συνέδριο «StartSmart Greece». Στόχος του συνεδρίου ήταν να εμπνεύσει, να διασυνδέσει, να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει την ελληνική τεχνολογική επιχειρηματική κοινότητα προκειμένου να συμβάλει άμεσα και ουσιαστικά στην ανάπτυξής της. Οι ομιλίες και τα διαδραστικά εργαστήρια επικεντρώθηκαν στα εμπειρικά διδάγματα, τις συνιστώμενες μεθοδολογίες δράσης καθώς και σε άλλα συστατικά, καθοριστικά της επιδιωκόμενης επιτυχίας.

Το MIT Enterprise Forum Greece διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το ετήσιο συνέδριο StartSmart Greece, αυτή τη φορά στο American College of Greece, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015.

Οι επιτυχημένοι επιχειρηματίες έχουν συνήθως δύο κοινά χαρακτηριστικά: δημιουργούν καινοτόμα προϊόντα ή υπηρεσίες, και δεν επιτρέπουν σε κάποια ενδεχόμενη αποτυχία να ανακόψει την πορεία τους. Στην πραγματικότητα τις περισσότερες φορές η αποτυχία αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για τη μελλοντική επιτυχία. Πως καθορίζονται όμως τα στάδια ανάπτυξης, ποιο είναι το σημείο έναρξης, και ποια είναι τελικά η μυστική συνταγή, που καθορίζει μια επιτυχημένη επιχειρηματική προσπάθεια;

Το StartSmart Greece 2015 έρχεται να ρίξει φως στις δύσκολες αυτές παραμέτρους και να συμβάλει θετικά στη καλλιέργεια, τη βελτίωση και την περαιτέρω ανάπτυξη του Ελληνικού τεχνολογικού επιχειρηματικού οικοσυστήματος. Οι παρουσιάσεις σημαντικών ομιλητών σχετικά με τις προοπτικές που δημιουργούνται, η ανάλυση αξιόλογων case studies, τα διαδραστικά εκπαιδευτικά εργαστήρια, καθώς και οι ανοιχτές συζητήσεις, θα αποτελέσουν γόνιμο έδαφος διερεύνησης των σύγχρονων προκλήσεων. Στα πλαίσια του συνεδρίου οι νικητές του MITEF Greece Startup Competition θα παρουσιάσουν ζωντανά στο κοινό τα επιχειρηματικά τους σχέδια ενώ δέκα ανερχόμενες επιχειρήσεις, που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, θα λάβουν μέρος στην έκθεση Startup Expo.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας εγκαίρως και εξασφαλίστε τη θέση σας ΕΔΩ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου ΕΔΩ