Επίθεση στην ΕΚ από τον Ανδ. Κουτούπη της Folli Follie – «Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη»

Επίθεση στην ΕΚ από τον Ανδ. Κουτούπη της Folli Follie – «Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη»
Το λογότυπο της εταιρείας Folli Follie, Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018. Τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της εταιρίας Folli Follie και πέντε μελών του ΔΣ μέχρι του ποσού των 160 χιλιάδων ευρώ διέταξε με προσωρινή εντολή της η πρόεδρος του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ειρήνη Κατινιώτη. Η απόφαση εκδόθηκε μετά από αίτηση 3 επενδυτών και μιας ξένης εταιρίας που είχαν προσφύγει στο δικαστήριο.Η προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι την συζήτηση της κύριας αίτησης και αφορά περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας μέχρι του ποσού των 160.000 ευρώ. Εκτιμάται δε ότι είναι σημαντική, ανεξαρτήτως του ειδικού ποσού γιατί ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο και σε άλλους επενδυτές να επιχειρήσουν να κατοχυρώσουν το νομικό δικαίωμα αποζημίωσης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Πρόεδρος της Επ. Ελέγχου της Folli Follie υποστηρίζει ότι το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς είναι γεμάτο ανακρίβειες. Δηλώνει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Την απόφασή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη μετά από το αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για διορισμό προσωρινής διοίκησης γνωστοποίησε ο Δρ. Ανδρέας Γ. Κουτούπης, πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της Folli Follie, υποστηρίζοντας ότι τα όσα αναφέρει είναι γεμάτα ανακρίβειες.

Όπως σημειώνει σε δήλωσή του, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

«Επειτα από την μελέτη του Αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για Διορισμό Προσωρινού Δ.Σ. στην Folli Follie πληροφόρησα εγγράφως τους συναδέλφους μου στο Δ.Σ. της εταιρείας ότι είναι γεμάτο ανακρίβειες, ειδικά δε όσον αφορά το άτομο μου με προσβάλλει ως άνθρωπο πρωτίστως, επαγγελματία και Καθηγητή Πανεπιστημίου και ότι είναι προφανές ότι θα προσφύγω στην Δικαιοσύνη για να προασπίσω την φήμη μου και την δουλειά μου τους 15,5 μήνες που υπηρέτησα την εταιρεία».