Εργαστήριο για επενδυτές από το MIT Enterprise Forum Greece

Εργαστήριο για επενδυτές από το MIT Enterprise Forum Greece

Αυτό το διαδραστικό εργαστήριο θα παρέχει ένα απλό πλαίσιο για να αξιολογήσει κανείς μία startup υψηλής τεχνολογίας ως πιθανή επένδυση. 

Το πρόγραμμα Build the Community έχει σχεδιαστεί για να φέρει σε επαφή τους ανθρώπους που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια τοπική κοινότητα τεχνολογικής επιχειρηματικότητας και να επιταχύνουν την ανάπτυξή της.

Μετά τα δύο επιτυχημένα workshops, Perfect Pitch και Team building, σειρά έχει το τρίτο εργαστήριο για επενδυτές με τίτλο How to Pick a StartupΟι Έλληνες επενδυτές, νέοι στον κόσμο των startups υψηλής τεχνολογίας εκτίθενται σε ένα διαφορετικό επίπεδο κινδύνου, αλλά παράλληλα επωφελούνται περισσότερο από ό,τι σε πιο παραδοσιακές επενδύσεις.

Ευτυχώς, η βαθιά γνώση της τεχνολογίας δεν είναι απαραίτητη. Αυτό το διαδραστικό εργαστήριο θα παρέχει ένα απλό πλαίσιο για να αξιολογήσει κανείς μία startup υψηλής τεχνολογίας ως πιθανή επένδυση.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι επενδυτές που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες εταιρίες στο χώρο της τεχνολογίας, να ακούσουν ζωντανά elevator pitches και να προσφέρουν σημαντικά σχόλια προς τους συμμετέχοντες.

Εγγραφείτε εδώ στο εργαστήριο How to Pick a Startup

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί έχει σημασία το πού θα εδρεύει η startup σου

Μια ανάσα πριν από το πρώτο συνέδριο για τις χορηγίες

Η ελληνική απάντηση στο LinkedIn