Εσείς διαφημίσατε την εταιρεία σας;

Εσείς διαφημίσατε την εταιρεία σας;

Τελευταία βδομάδα για δήλωση συμμετοχής στη δωρεάν τηλεοπτική προβολή επιχειρήσεων από τον ΟΤΕ.

Μια εβδομάδα απομένει για την υποβολή συμμετοχής στο πρόγραμμα Η «διαφήμισή σας, διαφήμισή μας» της υπηρεσίας του ΟΤΕ «H επιχείρησή σου.gr» για δωρεάν τηλεοπτική προβολή σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας για ακόμη τέσσερεις επιχειρήσεις.

Μέσα από πέντε διαδοχικές εβδομαδιαίες κληρώσεις θα αναδειχθούν συνολικά δέκα τυχερές επιχειρήσεις. Όσοι είναι ήδη συνδρομητές της υπηρεσίας «Η επιχείρησή σου.gr» μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014, μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής στο www.yourbusiness.gr, και να δηλώσουν συμμετοχή. Όσοι δεν είναι ακόμη συνδρομητές, μπορούν να δημιουργήσουν την ιστοσελίδα της επιχείρησής τους και στη συνέχεια να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την ίδια προθεσμία.

Η πέμπτη τυχερή επιχείρηση, που προβάλλεται η τηλεοπτική της διαφήμιση σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, είναι το παντοπωλείο «μπακαλό» στο Βόλο (www.mpakalo.gr) της κας Έλμας Σπυροπούλου, η οποία κληρονόμησε το μεράκι για αγνά προϊόντα από τον παππού της, που είχε ένα από τα πρώτα παντοπωλεία στην Ελλάδα. Όλα τα προϊόντα που διαθέτει προέρχονται από μικρούς Έλληνες παραγωγούς.

Με την υπηρεσία του ΟΤΕ «Η επιχείρησή σου.gr» έφτιαξαν το site www.makriselevators.gr τα αδέρφια Μακρή και κατάφεραν να είναι η έκτη επιχείρηση, που προβάλλεται τηλεοπτικά. Τα αδέρφια Μακρή αφού ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους ως μηχανικοί, πήραν τα ηνία της επιχείρησης που ίδρυσε το 1975 με πολύ μεράκι ο πατέρας τους. Αναλαμβάνουν επισκευές, ανακαινίσεις και εγκαταστάσεις ανελκυστήρων και το όραμα τους είναι να εδραιωθούν στην εγχώρια αγορά και να επεκταθούν στο εξωτερικό.

Τα τηλεοπτικά σποτ που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις βρίσκονται και στην επίσημη σελίδα του ΟΤΕ στο youtube:

H διαφήμισή σας, διαφήμισή μας: 5ος Νικητής
H διαφήμισή σας, διαφήμισή μας: 6ος Νικητής

Ο ΟΤΕ συνεχίζει να ενισχύει την ελληνική επιχειρηματικότητα δίνοντας στους νέους επιχειρηματίες τη δυνατότητα δωρεάν προβολής. Περισσότερες πληροφορίες στο www.yourbusiness.gr ή καλώντας στο 13818.

Διαβάστε ακόμα:

Intralot: Επέκταση συμβολαίου στις ΗΠΑ έως το 2020

Έναρξη έκδοσης ομολογιών ύψους 249,5 εκατ. ευρώ από τη Folli Follie

Live η παρουσίαση για το νέο Ελληνικό