Ετοιμαστείτε για την πρακτική σε μια startup

Ετοιμαστείτε για την πρακτική σε μια startup

Tο Athens Center for Entrepreneurship and Innovation σε συνεργασία με το Collegelink σας προσκαλούν στην εκδήλωση Get Prepared for a Start-up Internship.

Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015, 18:00-21:00, στο κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών επί της οδού Ελπίδος 13 το Athens Center for Entrepreneurship and Innovation του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Collegelink και με την υποστήριξη της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΟΠΑ σας προσκαλούν στην εκδήλωση “Get Prepared for a Start-up Internship”.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προετοιμαστούν οι συμμετέχοντες για την «Ημέρα Καριέρας για Start-Ups 2015»(31/01) και για την εκδήλωση «Mind the Bug» (07/02), να μάθουν πώς να δομήσουν σωστά το βιογραφικό τους, να προετοιμαστούν για μία επικείμενη συνέντευξη αλλά και να δουν πώς είναι να εργάζεσαι για μία start-up επιχείρηση.

Έμπειροι επαγγελματίες από το Kariera.gr θα συμβουλέψουν τους συμμετέχοντες για την δομή που πρέπει να έχει ένα βιογραφικό το οποίο αναδεικνύει τις δεξιότητες των φοιτητών ενώ παράλληλα θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές για μια συνέντευξη που οδηγεί στην πρόσληψη! Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν φοιτητές και απόφοιτοι του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι θα μας μεταφέρουν τις εμπειρίες και τη δική τους οπτική για την επαγγελματική ζωή μέσα σε μια start-up επιχείρηση. Η εκδήλωση θα κλείσει με προσωποποιημένες συμβουλές από το 100mentors απαντώντας στην ερώτηση «Τι θες να γίνεις σε 5 χρόνια;».

Η συμμετοχή είναι δωρεάν ύστερα από προεγγραφή λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Δήλωση Συμμετοχών: http://bit.ly/getprepared2901

Αναλυτικό Πρόγραμμα:

18:00 -18:30 : Δομώντας ένα Ανταγωνιστικό Βιογραφικό
Όλγα Κυριάκου, Junior Recruiter – Kariera.gr|CareerBuilder Greece

18:30-19:00 : Interview: Does & Don’ts
Βασίλειος Βέλκος, Recruitment & Career Services Manager – Kariera.gr|CareerBuilder Greece

19:00-19:15: Q&A’s

19:15-19:30: Διάλειμμα

19:30-20:15: Δουλεύοντας σε μια Start-up Επιχείρηση
Φίλιππος Πρωτογερίδης, UI Designer – e-food.gr

Όλγα Khusnetdinova, Marketing & Content Manager – RABT
Κωνσταντίνος Μπουλταδάκης, Marketing & Sales Executive – e-satisfaction.com

20:15-21:00: Mentoring Session
100Mentors Team – 100mentors.com