Ετοιμαστείτε να επιστρέψετε στη Μέση Γη – Έρχεται το «Κυνήγι του Γκόλουμ»

Ετοιμαστείτε να επιστρέψετε στη Μέση Γη – Έρχεται το «Κυνήγι του Γκόλουμ»
The Hobbit : An Unexpected Journey Year : 2012 USA / New Zealand Director : Peter Jackson Andy Serkis (Photo by Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP) Photo: AFP
Το 2026 στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Άρχοντα.

Η Warner Bros το ανακοίνωσε επίσημα: Θα επιστρέψει στη Μέση Γη και, όπως αναφέρθηκε στην τηλεδιάσκεψη της εταιρείας, θα «εξερευνήσει τις ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ακόμη».

Η πρώτη ταινία, από τη New Line Cinema και την Warner Bros. Pictures, θα ονομάζεται Lord of the Rings: The Hunt for Gollum, με τον Andy Serkis να είναι ο πρωταγωνιστής και ο σκηνοθέτης της ταινίας.

Ο Ντέιβιντ Ζάσλαβ, CEO της εταιρείας ανέφερε ότι ο σκηνοθέτης Πίτερ Τζάκσον και οι μακροχρόνιοι συνεργάτες του, οι σεναριογράφοι Φραν Γουόλς και Φιλίπα Μπόγιενς «θα συμμετέχουν σε κάθε βήμα». Οι Boyens και Walsh θα γράψουν το σενάριο, ενώ η συμφωνία καλύπτει δύο ταινίες για το franchise.

«Είναι τιμή και προνόμιο να ταξιδεύουμε πίσω στη Μέση Γη με τον καλό μας φίλο και συνεργάτη, Άντι Σέρκις, ο οποίος έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με το βρωμερό — το Γκόλουμ!», δήλωσαν οι Jackson, Boyens και Walsh σε δήλωσή τους. «Ως διά βίου λάτρεις της τεράστιας μυθολογίας του καθηγητή Τόλκιν, είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τους [τους επικεφαλής ταινιών του WBD] Μάικ Ντε Λούκα, Παμ Άμπντι και ολόκληρη την ομάδα της Warner Bros. σε ακόμα μια επική περιπέτεια!»

«Ναι, πολύτιμο. Ήρθε η ώρα για άλλη μια φορά να τολμήσω στο άγνωστο με τους αγαπημένους μου φίλους, τους εξαιρετικούς και ασύγκριτους φύλακες της Μέσης Γης Πίτερ, Φραν και Φιλίππα», πρόσθεσε ο Σέρκις. «Με τον Μάικ και την Παμ και την ομάδα της Warner Bros, με τη WETA και την οικογένεια μας που γυρίζει ταινίες στη Νέα Ζηλανδία, είναι πολύ νόστιμο…».

«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα και σεβαστά franchise στην κινηματογραφική ιστορία και αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τη θεατρική μας επιχείρηση», είπε ο Zaslav.

Η Warner Bros. ανακοίνωσε τα σχέδιά της τον Φεβρουάριο του 2023 και είχε πει μεταξύ άλλων ότι δε θα ετοιμάσει μόνο μία ταινία, αλλά πολλές, που θα βασίζονται φυσικά στα επιτυχημένα βιβλία του Τόλκιν. Η πρώτη ταινία, λοιπόν, αναμένεται με το όνομα The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum να παίξει στους κινηματογράφους το 2026 και αυτό σημαίνει ότι τους επόμενους μήνες ίσως μάθουμε και το cast.

Η είδηση ότι ο Jackson, η Boyens και η Walsh θα εμπλακούν στο νέο franchise ταινιών είναι βέβαιο ότι θα κατευνάσει τυχόν ανησυχίες από τους πιστούς θαυμαστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: