Eurolife FFH: Αξία έχει να βρίσκεσαι στο πλευρό των ανθρώπων​

Eurolife FFH: Αξία έχει να βρίσκεσαι στο πλευρό των ανθρώπων​
Η Eurolife FFH υποστηρίζει τους ανθρώπους που θέλουν να καταφέρνουν περισσότερα καθηµερινά. Είναι µέλος της Fairfax Financial Holdings Limited και µία από τις µεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, µε € 134,74 εκ. συνολικά κέρδη προ φόρων και €34,2 εκ. λειτουργικά κέρδη για το 2019, ενώ διαθέτει ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Eurolife FFH αναβαθµίζει συνεχώς τα προϊόντα, τις υπηρεσίες της και τα digital εργαλεία της, επενδύοντας σταθερά στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών της. Σε αυτά ανήκουν το EurolifeConnect, η online πλατφόρµα που δίνει σε κάθε ασφαλισµένο της πρόσβαση σε ό,τι αφορά τα συµβόλαιά του, και το Eurolife Partners, το εργαλείο µε το οποίο οι συνεργάτες δηµιουργούν προσφορές, εκδίδουν τιµολόγια και διαχειρίζονται τα συµβόλαια των πελατών τους.

Η εταιρεία, ακολουθώντας πολυκαναλική στρατηγική, δίνει αξία στην εξέλιξη του δικτύου συνεργατών της. Συνεργάζεται µε περισσότερους από 1.000 ασφαλιστικούς διαµεσολαβητές σε ολόκληρη τη χώρα, αναλαµβάνοντας πρωτοβουλίες για τη διευκόλυνση του έργου τους.

Χάρη στη συνεργασία της µε τη Eurobank, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία των τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων, διαµορφώνοντας την εικόνα του συγκεκριµένου κλάδου στη χώρα.

Για τη Eurolife FFH, το πιο σηµαντικό κεφάλαιο είναι οι εργαζόµενοί της. Στα γραφεία της εργάζονται περισσότεροι από 350 επαγγελµατίες, µε διαφορετικά αντικείµενα. Η εταιρεία επενδύει στο ανθρώπινο δυναµικό, δηµιουργώντας θέσεις εργασίας και ενισχύοντας τα τµήµατά της µε ταλαντούχα και καταρτισµένα στελέχη.

Αναγνωρίζοντας την ευθύνη της απέναντι στην κοινωνία, η Eurolife FFH έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ένα πρόγραµµα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, µε επίκεντρο τον άνθρωπο και την ελληνική οικογένεια.

Ενάντια στην υπογεννητικότητα

  Έχοντας ενώσει τις δυνάµεις της µε τη HOPEgenesis, συµµετέχει στο έργο της ενάντια στην υπογεννητικότητα στην Ελλάδα. Η συνεργασία τους κινείται σε δύο επίπεδα: επιστηµονικό και πρακτικό. Σε ό,τι αφορά το πρώτο, οι δύο οργανισµοί εκπονούν έρευνες για την καταγραφή του προβλήµατος. Η πρώτη έρευνα, σε συνεργασία µε το Πανεπιστήµιο Πειραιά, είχε θέµα «Οι παράγοντες που δηµιουργούν το πρόβληµα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα», καταγράφοντας τα κοινωνικά αίτια που την προκαλούν. Η δεύτερη έρευνα υλοποιείται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήµιο Αθηνών και το Πανεπιστήµιο Πειραιά και θα αναλύσει τις προεκτάσεις της υπογεννητικότητας στους νέους και τη σύνδεσή της µε την υπογονιµότητα.

Σε πρακτικό επίπεδο, η Eurolife FFH έχει «υιοθετήσει» δύο περιοχές µε χαµηλά ποσοστά γεννήσεων· την Πάτµο και την ευρύτερη περιοχή των Δελφών, όπου οι γυναίκες δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας. Με την υποστήριξή της, η HOPEgenesis προσφέρει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες, άµεση φροντίδα από γυναικολόγους, παρακολούθηση της κύησής τους, υποστήριξη κατά τον τοκετό, ψυχολογική υποστήριξη και µεταφορά σε κέντρα υγείας και µαιευτήρια.

Μέχρι σήµερα, στην Πάτµο έχουν ωφεληθεί 46 γυναίκες, µε 33 µωρά να έχουν ήδη γεννηθεί στο νησί και άλλα 13 να αναµένονται τους επόµενους µήνες, καθώς και δύο γυναίκες στους Δελφούς.

Τον Οκτώβριο, η Eurolife FFH σε συνεργασία µε το Δήµο Πάτµου, τη HOPEgenesis και την Οµάδα Αιγαίου δηµιούργησαν τον πρώτο και µοναδικό παιδικό σταθµό στην Πάτµο.

Εκπαίδευση στο διαδίκτυο

Η Eurolife FFH συνεργάζεται µε το Cyber Security International Institute, µε στόχο την εκπαίδευση παιδιών και οικογενειών σε θέµατα που αφορούν τη χρήση του διαδικτύου, την ασφαλή πλοήγηση και την εξοικείωσή τους µε νέες τεχνολογίες. Η επιστηµονική οµάδα του CSIi έχει σχεδιάσει ένα δωρεάν online εκπαιδευτικό πρόγραµµα, το οποίο αποτελείται από Ψηφιακές Ακαδηµίες.

Η Ψηφιακή Ακαδημία: Parent Edition απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδεύοντάς τους σε θέµατα cyber bullying, digital parenting και ασφάλειας των παιδιών στο διαδίκτυο. Στον πρώτο κύκλο µαθηµάτων συµµετείχαν πάνω από 200 γονείς.

Η Ψηφιακή Ακαδημία: Student Edition έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία µε την ερευνητική οµάδα SeRi του Τµήµατος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστηµίου Θεσσαλίας και απευθύνεται σε µαθητές από ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν σε γνώσεις προγραµµατισµού, ροµποτικής και game development.

Αναβαθµίζοντας την εικόνα της Αθήνας

Η Eurolife FFH προσέφερε επτά αυτοκινούµενες σκούπες πεζού διαχειριστή στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήµου Αθηναίων, για τον καθαρισµό οδοστρωµάτων και πεζοδροµίων. Η δράση στοχεύει στην ανανέωση του αστικού τοπίου, καθώς συνολικά συγκεντρώνονται 3.360 λίτρα απορριµµάτων την ηµέρα. Οι επτά σκούπες διαθέτουν καινοτόµο σχεδιασµό, έχουν πράσινο χαρακτήρα και να είναι φιλικές προς τον χειριστή.

Μέχρι σήµερα, έχουν συµπληρώσει πάνω από 1.750 ώρες λειτουργίας, καθαρίζοντας καθηµερινά 27 πλατείες και πεζόδροµους της Αθήνας.