Εξαφάνιση Μάικλ Μόσλεϊ: Τα νέα στοιχεία και τα αναπάντητα ερωτήματα

Εξαφάνιση Μάικλ Μόσλεϊ: Τα νέα στοιχεία και τα αναπάντητα ερωτήματα
Michael Mosley, British physician and science journalist Foto: Anna-Karin Nilsson / EXP / TT / kod 7141 (Photo by Anna-Karin Nilsson/EXP / TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP) Photo: AFP
Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον 68χρονο να φθάνει στο χωριό Πέδι.

Οι επίγειες και εναέριες έρευνες για τον εντοπισμό του Βρετανού δημοσιογράφου του BBC και γνωστού γιατρού Μάικλ Μόσλεϊ έχουν επεκταθεί σε ολόκληρη την Σύμη. Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον 68χρονο, που παραθέριζε στο νησί με την οικογένεια του, να φθάνει στο χωριό Πέδι, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Τα νέα στοιχεία και τα αναπάντητα ερωτήματα

Τα ίχνη του 68χρονου αγνοούνται από την Τετάρτη, με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να επεκτείνονται πλέον σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άγιος Νικόλαος.

Στην ερευνά συμμετέχει και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, σύμφωνα με το ΕΡΤNews, βρίσκονται οι κάμερες ασφαλείας στην παραλιακή ζώνη του χωριού Πέδι.

Πλέον, οι έρευνες στρέφονται προς την αντίθεση κατεύθυνση από την αρχική, και συγκεκριμένα σε δύσβατη περιοχή στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Πάντως, άλλαξαν τα δεδομένα στην υπόθεση, αφότου το φως της δημοσιότητας είδε φωτογραφία ντοκουμέντο που απεικονίζει τον ίδιο να βρίσκεται σε αστικό περιβάλλον.

Αυτό, σημαίνει ότι ο άνδρας είχε ήδη περάσει από το επικίνδυνο κομμάτι του μονοπατιού που θεωρείται ότι είχε ακολουθήσει, και βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο στο χωριό Πέδι.

Σημειώνεται πως η φωτογραφία που βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών προέρχεται από κάμερα ασφαλείας και η λήψη της έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι αστυνομικές Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τόσο της αυτοκτονίας όσο και της εγκληματικής ενέργειας.

«Γίνεται μια μεγάλη επιχείρηση. Άνθρωποι περιμένουν το Ferry για να φύγουν από εδώ από την Ρόδο, να πάνε να ψάξουν τον διάσημο Βρετανό, μια πολυαγαπημένη τηλεοπτική προσωπικότητα. Πολύ δημοφιλής στους τηλεθεατές του BBC» μεταδίδει από το νησί ο ανταποκριτής του βρετανικού δικτύου, Joe Inwood.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: