Η «έξυπνη» πιστωτική κάρτα

Η «έξυπνη» πιστωτική κάρτα

Η Plastc card μπορεί να χωρέσει τα στοιχεία 20 καρτών χωρίς κόπο.

Η εποχή που οι λάτρεις του πλαστικού χρήματος κουβαλούσαν όλες τις πιστωτικές τους κάρτες, φτάνει στο τέλος της. Η Plastc card, που θα κυκλοφορήσει το επόμενο καλοκαίρι, δίνει τη λύση του «όλα σε ένα».

Η Plastc card διαθέτει στο μπροστινό της μέρος οθόνη αφής E-ink και έχει τη δυνατότητα να εμφανίσει την κάρτα επιλογής σας ή ακόμα και barcodes από συνδρομές γυμναστηρίου κ.ά. Ο κάτοχος, μπορεί να αποθηκεύσει τα στοιχεία μέχρι και 20 πιστωτικών/χρεωστικών καρτών. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα αποθήκευσης της φωτογραφίας και της υπογραφής του κατόχου έτσι ώστε να γίνεται ταυτοποίηση κατά τη χρήση της κάρτας.

Η Plastc card υποστηρίζει πληθώρα τεχνολογιών για πληρωμές όπως: NFC, QR codes, RFID, Chip and Pin. Διαθέτει τη δυνατότητα συγχρονισμού με smartphone και φορτίζεται ασύρματα με διάρκεια επαναφορτιζόμενης μπαταρίας 30 ημερών.

Για την ασφάλεια του κατόχου, η κάρτα ενεργοποιείται για χρήση μόνο όταν πληκτρολογήσει έναν κωδικό PIN, ενώ σε περίπτωση που η κάρτα κλαπεί ή χαθεί γίνεται αυτόματη διαγραφή της μνήμης της.

Οι δημιουργοί έχουν έρθει σε συμφωνία με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς ομίλους στις ΗΠΑ όπως: Bank of America, US Bank, Wells Fargo American Express κλπ και φιλοδοξούν να τη λανσάρουν στην αγορά το καλοκαίρι του 2015.

Η τιμή της είναι $155 και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία.