Εξιτήριο πήρε η Βαλερί Τριερβελέρ

REUTERS

Όλοι στη Γαλλία αναρρωτιούνται εάν η «πρώτη κυρία» θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η επίσημη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ, η οποία νοσηλευόταν εδώ και μία εβδομάδα μετά την εισαγωγή της με νευρικό κλονισμό αφού αποκαλύφθηκε ότι ο σύντροφός της, ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Όπως ανακοίνωσε στον ιστότοπό του το περιοδικό Paris Match, η Τριερβελέρ αναχώρησε από το νοσοκομείο Πιτιέ Σαλπετριέρ το απόγευμα με προορισμό την επίσημη προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν στις Βερσαλλίες, όπου θα παραμείνει για να ξεκουραστεί.

Το γραφείο του προέδρου Ολάντ απέφυγε να σχολιάσει την πληροφορία.

Διαβάστε ακόμη: Μπορεί ο έρωτας να ανεβάσει τις «μετοχές» του Ολάντ;

Η Τριερβελέρ εισήχθη στο νοσοκομείο αφού το κουτσομπολίστικο περιοδικό Closer δημοσίευσε φωτογραφίες του Ολάντ να επισκέπτεται το διαμέρισμα της Γκαγιέ.

Ο Γάλλος πρόεδρος, που επισκέφθηκε την Τριερβελέρ την Πέμπτη στο νοσοκομείο σύμφωνα με μια πηγή του γραφείου του, βρίσκεται σήμερα στην Τουλ, στην κεντρική Γαλλία. Στην ομιλία που εκφώνησε εκεί δεν αναφέρθηκε καθόλου στην υπόθεση αυτή. Οι φήμες για τον δεσμό του με την Γκαγιέ, τις οποίες ο Ολάντ ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε, έχουν αφήσει πολλά ερωτηματικά για το εάν η Τριερβελέρ θα διατηρήσει την ανεπίσημη θέση της «πρώτης κυρίας» και θα συνεχίσει να συνοδεύει τον πρόεδρο στα επίσημα ταξίδια του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Φρανσουά Ολάντ