Fortune Greece CEO Initiative Masterclass: Μετατρέποντας τον πρωτοφανή κίνδυνο σε πρωτοφανή ευκαιρία

Fortune Greece CEO Initiative Masterclass: Μετατρέποντας τον πρωτοφανή κίνδυνο σε πρωτοφανή ευκαιρία
Τι θα δούμε στο ειδικό Masterclass του CEO Initiative με συμμετοχή επικεφαλής κορυφαίων επιχειρήσεων στο πλαίσιο του 8oυ Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

To Fortune Greece CEO Initiative συμμετέχει στο 8o Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών με ένα masterclass session ειδικά σχεδιασμένο για τους partners του θεσμού, την Παρασκευή 28 Απριλίου στο Delphi Palace Hotel στις 10.00.

Oι επικεφαλής σημαντικών επιχειρήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό rountable με βασικά θέματα την ηγεσία, τις αλλαγές που φέρνει η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις και τις προκλήσεις που αναδύονται σε ένα περιβάλλον πολλαπλών κρίσεων, αλλά και ευκαιριών.

Η εκδήλωση θα συμβάλλει στις ευρύτερες συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στη συνάντηση του CEO Initiative Forum στην Αθήνα τον Νοέμβριο.

Το Fortune Greece CEO Initiative είναι ένα φόρουμ για εταιρικούς ηγέτες, που έχουν δεσμευτεί στην αντιμετώπιση των μεγάλων κοινωνικών ζητημάτων στο πλαίσιο της επιχειρηματικής τους στρατηγικής.

Η ετήσια συνάντησή μας συγκεντρώνει τα πιο ενεργά μέλη της επιχειρηματικής  κοινότητας για networking σε υψηλό επίπεδο, ανταλλαγή πληροφορίας και γνώσης σε σχέση με τις τεράστιες παγκόσμιες προκλήσεις και την κατάθεση των βέλτιστων πρακτικών που συνδέονται με την κοινή πεποίθηση ότι η ενσωμάτωση ενός ευρύτερου σκοπού στην καρδιά κάθε οργανισμού είναι κρίσιμη για την προσέλκυση και τη διατήρηση του ταλέντου, την εμβάθυνση των δεσμών με την κοινωνία και τη σταθερή εταιρική φήμη.

Η Ατζέντα:

09:45 – 10:15 Welcome Breakfast

10:15 – 10:45 Ο François Candelon, Παγκόσμιος Διευθυντής του Ινστιτούτου BCG Henderson συνομιλεί με τον Τάσο Ζάχο, Editor-in-Chief του Fortune Greece

10:45 – 11:15 Ο Nick Redman, Διευθυντής Ανάλυσης της Oxford Analytica και Editor-in-Chief του Oxford Analytica Daily Brief συνομιλεί με τον Παύλο Ευθυμίου, Γενικό Διευθυντή της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών και Partner του Fortune Greece

11.15 – 12.00 The CEOs Rountable: Πλοήγηση στα νέα σύνορα της ηγεσίας

Βασικές θεματικές

– Business Forward 

Οικονομία & Επιχειρήσεις: Προκλήσεις και προοπτικές για το μέλλον

– Οι Κρίσιμες δεξιότητες για την επόμενη γενιά ηγετών

Η ευελιξία, η καινοτομία και η ενσυναίσθηση αποτελούν το κλειδί για μια επιτυχημένη σύγχρονη ηγεσία.

– Η Τεχνητή Νοημοσύνη και ο αντίκτυπός της που αλλάζει τα δεδομένα στις επιχειρήσεις

Πώς να αξιοποιήσετε τις εξελίξεις στις νέες τεχνολογίες προκειμένου να δημιουργήσετε νέα προϊόντα και νέα επιχειρηματικά μοντέλα.

– Εναρμονίζοντας επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και ESG

Πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε μια ισορροπημένη προσέγγιση για την εταιρική κερδοφορία και την ηγεσία με ενσυναίσθηση.