Fortune Greece: Δέκα χρόνια στην Ελλάδα, μια μεγάλη γιορτή!

Fortune Greece: Δέκα χρόνια στην Ελλάδα, μια μεγάλη γιορτή!
Στις 12 Ιουλίου το Fortune Greece γιορτάζει δέκα χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά – Stay tuned!

Τον Ιούλιο του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του Fortune στην Ελλάδα από την Olive Media και από τον Οκτώβριο του 2020 τα δικαιώματα του Fortune Greece ανήκουν στην εταιρεία Forward Media.

Από το 2013, με δέσμευση στις αρχές της νομιμότητας και της διαφάνειας, το Fortune Greece φέρνει στο προσκήνιο με εγκυρότητα, συνέπεια και συνέχεια, τις εταιρείες, τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις ευκαιρίες, που κάνουν τη διαφορά σε έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται.

Μέσα από τις πλατφόρμες του, το site Fortunegreece.com, το περιοδικό Fortune, τα Live Media (συνέδρια & εκδηλώσεις) και την πλατφόρμα Fortune Greece Network, το  Fortune Greece εδραιώθηκε ως ο ηγέτης της επιχειρηματικής δημοσιογραφίας. Συνδυάζοντας best in class δημοσιογραφία, networking και live events, δημιούργησε ένα ισχυρό δίκτυο με τα πιο ενεργά μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας στην Ελλάδα, προσφέροντας networking και lobbying σε υψηλό επίπεδο, φιλτραρισμένη πληροφορία, διασταυρωμένη γνώση και ουσιαστικές εμπειρίες και συνέργειες.

Όλοι εμείς που αποτελούμε την ομάδα του Fortune Greece δεσμευόμαστε να παράγουμε δημοσιογραφία που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ακρίβειας, δικαιοσύνης, διαφάνειας και νομιμότητας. Τα έντυπα, ψηφιακά και live προϊόντα μας στόχο έχουν να ενημερώνουν, να ικανοποιούν, να διαφωτίζουν και να βοηθούν τους αναγνώστες και το κοινό μας. Στόχος μας είναι τα προϊόντα μας και η δουλειά μας  να αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή μας για ποιότητα και ακεραιότητα, και  αναγνωρίζουμε ότι η φήμη μας εξαρτάται από τη διατήρηση αυτών των δημοσιογραφικών αξιών.

Αυτά τα δέκα χρόνια, είχαμε την ευτυχία στο Fortune Greece να μάθουμε και να κάνουμε πολλά. Διευρύναμε τους ορίζοντές  μας, τη γνώση και την ευελιξία μας, γνωρίσαμε από κοντά συναρπαστικούς ανθρώπους, εγκαινιάσαμε υπέροχες συνεργασίες,  αναδείξαμε και «τιμήσαμε» τη θετική πλευρά της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Η πρώτη δεκαετία ήταν συναρπαστική! Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε στο μέλλον με την ίδια περιέργεια, τον ίδιο ενθουσιασμό και ακόμη μεγαλύτερο πάθος.

To Fortune Greece με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων έχει δρομολογήσει ειδικές ενέργειες σε όλες τις πλατφόρμες του και 12 Ioυλίου το γιορτάζουμε μαζί με όλους μας τους partners. Stay tuned!