«Φωτεινό» παράδειγμα ανάπτυξης η WATT+VOLT

«Φωτεινό» παράδειγμα ανάπτυξης η WATT+VOLT
Εξελίσσεται διαρκώς, υιοθετώντας τις νέες τάσεις στον τομέα της ενέργειας και αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα με τον καλύτερο τρόπο.

Mία από τις πιο«Aξιοθαύµαστες Επιχειρήσεις» για το 2021 αναδείχθηκε η WATT+VOLT, στη µεγαλύτερη έρευνα εταιρικής φήµης που διεξάγει κάθε χρόνο το περιοδικό FORTUNE. Η κατάταξή της στην λίστα των Most Admired Companies 2021, αποτελεί µία σπουδαία επιβράβευση για τη συνεισφορά της στην ενέργεια, το ελληνικό επιχειρείν και την οικονοµία.

Η WATT+VOLT είναι µια από τις κορυφαίες εταιρείας στο χώρο της ενέργειας, που µέσα από την επιχειρηµατική διαδροµή που διανύει εδώ και 10 χρόνια, αποδεικνύει ότι η ανάπτυξη έρχεται µέσα από αξίες όπως η ποιότητα, η καινοτοµία, η ανταγωνιστικότητα και η εξωστρέφεια.  Η στρατηγική της διέπεται από τις Αρχές της Υπεύθυνης Επιχειρηµατικότητας και Βιώσιµης Ανάπτυξης, επιβεβαιώνοντας ότι ο τίτλος της πιο «αξιοθαύµαστης» της ανήκει δικαιωµατικά.

Η φήµη όµως, της WATT+VOLT, ξεπερνά τα σύνορα της χώρας και η αναγνώριση έρχεται από διεθνείς θεσµούς. Συγκεκριµένα, το 2020 αναγνωρίστηκε ως µία από τις ταχύτερα αναπτυσσόµενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη, καθώς οι Financial Times την κατέταξαν στην 1η θέση µεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων και στην 204η µεταξύ των ευρωπαϊκών.

Το μεγαλύτερο δίκτυο ενέργειας που «ακούει» τις ανάγκες του πελάτη

Ξεκίνησε τη διαδροµή της το 2011, µε στόχο να διακριθεί στον κλάδο της ενέργειας, «κερδίζοντας» την εµπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού και το πέτυχε. Η ανάπτυξη της WATT+VOLT υλοποιείται µε το άνοιγµα 4 νέων καταστηµάτων κατά µέσο όρο ανά µήνα, µε αποτέλεσµα η παρουσία της να διευρύνεται πλέον, σε περισσότερα από 70 σηµεία πώλησης στην ηπειρωτική και τη νησιωτική Ελλάδα. Εξυπηρετεί πάνω από 200.000 πελάτες, βλέποντας τη ζήτηση για τις υπηρεσίες της να ακολουθεί έντονα αυξητική τάση. Στόχος είναι να διατηρήσει τους ίδιους ρυθµούς ανάπτυξης, ώστε να διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της και να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες όλο και περισσότερων καταναλωτών.

Η πολιτική της WATT+VOLT είναι όµως και ανθρωποκεντρική, καθώς βασίζεται στις αξίες της πρωτοπορίας και της καινοτοµίας και προσαρµόζεται µε τα κατάλληλα προγράµµατα, για να καλύπτει τις εξειδικευµένες ανάγκες των πελατών της, διαµορφώνοντας αντίστοιχα και το ενεργειακό τους προφίλ.

Στα πρόσφατα προγράµµατα ενέργειας που έχει λανσάρει, περιλαµβάνεται και το καινοτόµο πρόγραµµα zerO*, ένα πρόγραµµα για σπίτια και επιχειρήσεις, βασισµένο σε ένα απολύτως διαφανές µοντέλο τιµολόγησης που συµφέρει τον καταναλωτή, επειδή είναι απαλλαγµένο από ρήτρα αναπροσαρµογής, πάγια και εκπλήξεις.  Το νέο πρόγραµµα έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε, ο καταναλωτής να πληρώνει χονδρεµπορικο κόστος ενέργειας κι ένα ελάχιστο ποσό στη WATT+VOLT για τις υπηρεσίες της, πλεονέκτηµα που το έχει καταστήσει ιδιαίτερα δηµοφιλές, γι’ αυτό κι έχει κερδίσει την εµπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.

Βιώσιμη ανάπτυξη

Με ανεπτυγµένο το αίσθηµα ευθύνης προς το περιβάλλον, την κοινωνική ευηµερία και τον κώδικα δεοντολογίας της, η WATT+VOLT έχει διαµορφώσει επίσης, ένα οικολογικό προφίλ. Παρέχει ενεργειακές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες, µε έµφαση στην προστασία του περιβάλλοντος, στο πλαίσιο της πολιτικής της για βιώσιµη ανάπτυξη. Μία από τις υπηρεσίες που αποτυπώνει τη φιλοσοφία της και αποδεικνύει τη σχέση της µε το περιβάλλον, αποτελεί και ο τοµέας της  ηλεκτροκίνησης.

Με την καινοτόµα και «έξυπνη» υπηρεσία Chargespot, υιοθετεί σαν βασική στρατηγική προτεραιότητα για τα επόµενα χρόνια την ανάπτυξη του µοντέλου αστικής αλλά και οικιακής φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η πρωτοποριακή υπηρεσία Chargespot, λειτουργεί µέσω της αντίστοιχης εφαρµογής και δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων να έχουν πρόσβαση σε πάνω από 100.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέσω της εφαρµογής µπορούν να εντοπίζουν τα διαθέσιµα σηµεία φόρτισης και να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους εύκολα, οικονοµικά και µε ασφάλεια. Το δίκτυο φορτιστών Chargespot διευρύνεται διαρκώς σε όλη την Ελλάδα καθιστώντας το ολοένα και πιο λειτουργικό, αλλά και εύκολα προσεγγίσιµο για τους οδηγούς των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αλλά και για τους συνεργάτες/µέλη του δικτύου Chargespot Business, τα οποία απολαµβάνουν σηµαντικά προνόµια.

Δέσµευση της WATT+VOLT, είναι να παραµείνει πιστή στις αξίες της για ένα καλύτερο ενεργειακό µέλλον!

*Tο καινοτόμο πρόγραμμα zerO για σπίτια και επιχειρήσεις έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε, ο καταναλωτής να πληρώνει χονδρεμπορικο κόστος ενέργειας κι ένα ελάχιστο ποσό στη WATT+VOLT για τις υπηρεσίες της.

**To κείμενο δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του Fortune που κυκλοφορεί στα περίπτερα.