Οι πιο Aξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα: Πού θα βρείτε το νέο τεύχος του Fortune

Οι πιο Aξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα: Πού θα βρείτε το νέο τεύχος του Fortune
Κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 23/07 το νέο τεύχος του Fortune με τη μεγαλύτερη έρευνα εταιρικής φήμης Most Admired Companies - Δείτε όλα τα σημεία πώλησης, αλλά και τη ψηφιακή έκδοση του περιοδικού!

Greatness is in the details

Το τεύχος του Ιουλίου παρουσιάζει και φέτος τις Πιο Αξιοθαύµαστες Επιχειρήσεις που αναδεικνύει η µεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήµη στη χώρα µας. Μια έρευνα-θεσµός που πραγµατοποιεί το Fortune σε συνεργασία µε την KPMG, στην οποία φέτος οι 20 εταιρείες που κατέκτησαν την κορυφή καλύπτουν όλους τους κλάδους της οικονοµίας.

Περισσότερα από 1.700 στελέχη της αγοράς έστειλαν στην κορυφή 20 εταιρείες για τρεις λόγους: για την «Ποιότητα των Προσφερόµενων Προϊόντων και Υπηρεσιών» την «Καινοτοµία» και την «Οικονοµική Επίδοση» που σηµειώνουν. Είναι, κυρίως, η βαθµολογία τους σε αυτά τα τρία κριτήρια που τις έκαναν να ξεχωρίσουν. Είναι οι εταιρείες που ηγούνται του µέλλοντός µας, και στο επίκεντρο της εταιρικής τους κουλτούρας βρίσκεται ο συµπεριληπτικός καπιταλισµός.

Πρώτη των πρώτων και φέτος, η εταιρεία Παπαστράτος, που αναδείχτηκε στην πρώτη θέση των Πιο Αξιοθαύµαστων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Άνθρωπος-κλειδί της ιστορικής καπνοβιοµηχανίας, που φέτος γιορτάζει τα 90 της χρόνια, είναι ο Χρήστος Χαρπαντίδης, που έµαθε στην επαγγελµατική του διαδροµή ότι ηγέτης είναι αυτός που παραµένει διά βίου µαθητής του καινούργιου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη συνέντευξη που µας παραχώρησε, «η αλλαγή είναι ζωή. Και η ζωή δεν σταµατάει. Καµία ηγεσία δεν µπορεί να έχει έρεισµα στη διάρκεια µέσα από ένα µόνο πρόσωπο αλλά µόνο µέσα από την οµάδα και την αποτελεσµατική λειτουργία της. Κυρίως στις δύσκολες αποφάσεις. Κυρίως σε αβέβαιους καιρούς. Και γι’ αυτό οι οµάδες κάνουν τους ηγέτες και όχι οι ηγέτες τις οµάδες».

*To τεύχος διατίθεται σε hard copy έκδοση, από σήμερα Παρασκευή 23 Iουλίου στα περίπτερα – Δείτε τον χάρτη με όλα τα σημεία πώλησης: