Φωτόπουλος: Ικανοποίηση για την ακύρωση της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ

Φωτόπουλος: Ικανοποίηση για την ακύρωση της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ

Πως σχολιάζει ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ τις ανακοινώσεις του νέου υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Την ικανοποίησή του για την ανακοίνωση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη, για την ακύρωση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του Ομίλου ΔΕΗ εκφράζει με σημερινή δήλωση ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος.

«Με τη σημερινή δήλωση επιβεβαιώνεται το προοδευτικό περιεχόμενο των εξαγγελιών της κυβέρνησης για την ενέργεια και δικαιώνεται η συνεπής προσπάθεια και οι πολυετείς αγώνες των εργαζομένων για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της επιχείρησης» αναφέρει ο κ. Φωτόπουλος.

Κάνει λόγο επίσης για «δικαίωση μιας ολόκληρης γενιάς εργαζομένων που δε δίστασε να αντισταθεί στη διαπλοκή και τα συμφέροντα παρά τις διώξεις και την στοχοποίηση που υπέστη» ενώ καλεί τον λαό και τους εργαζομένους της επιχείρησης να συσπειρωθεί και να υποστηρίξει την πολιτική της κυβέρνησης για τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ