Φρίκη από νέο περιστατικό βιασμού στην Ινδία

 Μία 30χρονη καταγγέλλει ότι βιάστηκε ομαδικά από έξι άνδρες, ανάμεσά τους κι ο εν διαστάσει σύζυγός της.

Μία 30χρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι βιάστηκε ομαδικά από τουλάχιστον έξι άνδρες, ανάμεσά τους κι ο εν διαστάσει σύζυγός της, και υποχρεώθηκε να …πιει ούρα σε ένα χωριό της κεντρικής Ινδίας, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Το περιστατικό το οποίο φέρεται να συνέβη την περασμένηΤρίτη στην περιοχή Καντούνα του κρατιδίου Μάντια Πραντές, καταγγέλθηκε στην αστυνομία της Παρασκευή, ανακοίνωσε ο αστυνομικός επιθεωρητής της περιοχής Μανόζ Σάρμα.
Το θύμα, το οποίο είναι μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, είπε ότι βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της περίπου δύο μήνες εξαιτίας μίας διαφωνίας τους για περιουσιακά ζητήματα.

Καταγγέλλει τον σύζυγό της ότι την κάλεσε στο αγρόκτημά του για να συζητήσουν σχετικά με τη διαφωνία τους, αλλά όταν εκείνη έφθασε μία ομάδα ανδρών την χτύπησαν, την βίασαν και την περιέφεραν γυμνή στο χωριό παρόντος του γιου της.
Όταν η γυναίκα ζήτησε να πιει νερό, καταγγέλλει ότι οι άνδρες ούρησαν πάνω στο πρόσωπό της και την υποχρέωσαν να πιει, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως είπε ο Σάρμα, οι δράστες κλείδωσαν την γυναίκα μέσα σε ένα δωμάτιο και διασώθηκε από τους γονείς της μερικές μέρες αργότερα, οι οποίοι στη συνέχεια επικοινώνησαν με την αστυνομία.

Ο ίδιος είπε ότι η αστυνομία συνέλαβε ορισμένους άνδρες και τους ανακρίνει.

Σύμφωνα με το κρατικό συμβούλιο ελέγχου εγκλήματος, το 2013 σημειώθηκαν 4.335 βιασμοί στο Μάντια Πραντές, δηλαδή κατά μέσο όρο 12 βιασμοί την ημέρα.

Διαβάστε ακόμα:

Δύο ακόμα γυναίκες βρέθηκαν απαγχονισμένες στην Ινδία

Τραγικό συμβάν με τουλάχιστον 89 νεκρούς στην Ινδία