Future of Retail (Live): Οι Κινητήριες Δυνάμεις του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Λιανικού Εμπορίου

Future of Retail (Live): Οι Κινητήριες Δυνάμεις του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Λιανικού Εμπορίου

Η ΕΣΕΕ διοργανώνει σήμερα στις 12:30 το webinar με θέμα «Οι Κινητήριες Δυνάμεις του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Λιανικού Εμπορίου».

Η πανδημία COVID-19 επιβάλλει τη ριζική επανεξέταση πολλών επιχειρηματικών μοντέλων. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο λιανικό εμπόριο, όπου η φυσική παρουσία και η κοινωνική επαφή ήταν η συνήθης πρακτική, αναγκάστηκαν, εξαιτίας μιας πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης, είτε να εφαρμόσουν μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, είτε και να διακόψουν τη λειτουργία τους.

Η βασική πρόκληση ήταν να επιλέξουν έναν «ανέπαφο» τρόπο επαφής με τους καταναλωτές, ενώ η ανάγκη για τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό τέθηκε με τρόπο επιτακτικό.

Πολλοί επιχειρηματίες είτε υιοθέτησαν τη χρήση ψηφιακών εργαλείων σε όλη την αλυσίδα δραστηριοποίησής τους, είτε άρχισαν να σχεδιάζουν εξ αρχής το επιχειρηματικό τους μοντέλο και την προσαρμογή των διαδικασιών στα νέα
δεδομένα.

Η διαδικτυακή συζήτηση στοχεύει να αναδείξει τη σημασία της ψηφιακής μετάβασης των μικρότερων επιχειρήσεων στον κλάδο του λιανικού εμπορίου, όχι μόνο για να αντιμετωπίσουν τις πρόσκαιρες (;) ανακατατάξεις που διαμορφώνει η υγειονομική κρίση, αλλά κυρίως για να καταστούν ικανές να συμμετάσχουν σε πιο μακροπρόθεσμες βιώσιμες αλλαγές στην επιχειρηματική πρακτική.

Στη διαδικτυακή συζήτηση θα συμμετέχει ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θα μιλήσει στην ενότητα «Μια στρατηγική για το μέλλον του λιανικού εμπορίου».

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ και τους ομιλητές που θα πλαισιώσουν τις τρεις θεματικές ενότητες εδώ.

Η πρόσβαση για την παρακολούθηση του webinar προϋποθέτει την έγκαιρη εγγραφή σας στην πλατφόρμα.

*To FortuneGreece είναι χορηγός επικοινωνίας του Webinar